To je to što me zanima!

Je li netko naljutio izbornika ili Babić tek želi smiriti euforiju?

Dobili smo dojam da izbornik bez ikakve volje samo odrađuje ono što mu stoji u ugovoru, potpuno ignorirajući javnost, reagirao je na svojim stranicama RTL
Vidi originalni članak

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Željko Babić je nakon utakmice s Makedonijom odgovarao na pitanja RTL-ova novinara vrlo kratko i sažeto iako je hrvatska javnost očekivala detaljniju analizu sjajne utakmice, odličnu predstavu njegovih igrača, ali i čuti što sprema za sljedeću utakmicu s Francuskom.

- Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Željko Babić vrlo je vjerojatno već nekoliko dana ljutit na hrvatske medije. Teško da postoji drugo, logičnije objašnjenje za njegove nastupe uoči i nakon utakmica Kauboja. Naime, razgovore novinara s izbornikom uglavnom obilježavaju lakonski odgovori u dvije-tri riječi - reagirao je vlasnik TV prava za rukometni Euro RTL na Babićevu nezainteresiranost nakon utakmice s Makedonijom.

- Dobili smo dojam da izbornik bez ikakve volje samo odrađuje ono što mu stoji u ugovoru, potpuno ignorirajući hrvatsku sportsku javnost koja je ponovno ostala uskraćena za ozbiljan komentar i analizu prvog čovjeka hrvatske struke. A na pitanje tko je naljutio Babića odgovora još uvijek nema... - zaključuje RTL.

No postoje dva moguća objašnjenja na Babićevu škrtost na riječima. Prvo je ljutnja na medije, možda i konkretno na RTL-ove novinare. Drugo objašnjenje moglo bi biti želja izbornika da spusti eurforiju nakon sjajnih igara protiv Islanda i Makedonije.

Kakva je priprema za Francuze? Dobra...

Podsjetimo, nakon utakmice s Makedonijom, reporter je upitao Babića za komentar kazavši "Bila je ovo rapsodija Hrvatske", na što je dobio odgovor:

- Teško mi je to reći.

Zatim je novinar, pokušavajući izvući nešto, upitao kako je izbornik vidio pobjedu i igru na što je dobio odgovor:

- Bilo je OK.

Reporter je probao s raznim pitanjima ne bi li došao do kakvih izjava, ali sve što je dobio je bilo par riječi. Na pitanje što izbornik očekuje od utakmice s Francuskom, Babić je odgovorio:

- Trebamo se pripremiti.

Zatim je stiglo pitanje kakva će priprema biti:

- Dobra - odgovorio je izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, vidno uznemiren.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • porsche 22.01.2016.

    pa sto da radi da skace od srece i da likuje samom sebi i igracima kaj su dva puta pobjedili vecom razlikom a jos su nigdje.......pa naravno da je smiren i nema nikakve euforije jos smo daleko do polufinala....tako da novinari malo i vi smanite tenzije i preuvelicavanje kod pobjeda i kritikama kod izgubljene utakmice jer ste vi lesinari.....!!

  • muni seferendi 22.01.2016.

    možda nije čovik od velikih riči

  • milky 22.01.2016.

    poznajem Babica jos it rukometnih dana kad je on igrao za musku momcad Metkovica a ja za zensku ekipu. kod njega je rad i samo rad nije tip koji ce kad pobjduju dizati u zvijezde sebe vec bas suprotno uvijek trazi vise od ucinjenog i nadam se da ce samo tako nastatviti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare