To je to što me zanima!

Je li ovo Červarov trik? Već je prije dao ostavku pa se vraćao

Vodit ću momčad do kraja turnira, a onda odlazim. To je rekao Lino Červar prije 11 godina, a onda je tek nekoliko sati kasnije ipak povukao svoju odluku. Hoće li to napraviti i sad?
Vidi originalni članak

Lino Červar šokirao je sve nakon tragičnog poraza od Argentine 23-19. Izbornik je najavio kako odlazi nakon Svjetskog prvenstva i kako je vrijeme da netko drugi preuzme kormilo reprezentacije.

OSTAVKA U PRIJENOSU UŽIVO Lino odlazi nakon SP-a! 'Ovo je nedopustivo, neka dođe drugi'

- Neću razmisliti o ovoj odluci, uvijek sam držao visoke kriterije. Novi čovjek treba preuzeti reprezentaciju - jasan je bio Červar i dodao kako će nastojati pobijediti Dansku, ali ni to nam možda neće biti dovoljno da prođemo među najboljih osam.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska u Kairu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I dok u Savezu već traže zamjenu za Červara, postoji mala mogućnost kako je ovo sve - trik. Koji je Červar već jednom izveo, na Euru 2010. u Austriji.

ŠOKIRAN OSTAVKOM Čupić: Iznenađen sam. Ako još nešto kažem, ispast ću smiješan

- Molim vas da sve točno prenesete. Ovo je moja službena izjava: Najavljujem odlazak s izborničkog mjesta iako mi je ugovor valjan do ljeta ove godine. Vodit ću momčad do kraja turnira, a onda odlazim. Jedan od razloga je i što u mojoj okolini postoji veliki otpor i nerazumijevanje prema mojem projektu stvaranja mlade momčadi za OI u Londonu 2012. Preko toga ne mogu prijeći. Evidentan je otpor prema promjenama u reprezentaciji kao što je evidentan otpor prema promjenama u cijelom hrvatskom društvu - rekao je Červar u siječnju 2010. godine uoči utakmice s Dancima koja je odlučivala o sudioniku polufinala.

KOMENTAR Argentina potopila hrvatski Titanic. Za spas zovemo - Katar

Tek nekoliko sati kasnije, sve je demantirano.

- Ostavka se nije dogodila, sve je povučeno, Lino Červar ostaje izbornik, to je sve što vam u ovom trenutku mogu reći - rekao je istog dana glasnogovornik Hrvatskog rukometnog saveza Zlatko Škrinjar.

Sličnosti ima: sljedeći protivnik, odlučujuća utakmica... Ali ima i različitosti. Hrvatska je tad na Europskom prvenstvu u tom trenutku imala tek remi s Islandom i nijedan poraz. Na kraju smo u finalu poraženi od Francuza. Ovaj put stvari izgledaju znatno lošije...

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Baketin 24.01.2021.

    Nema više vraćanja, rekao je da nakon Turnira odlazi i to je to.

  • Exterminator 24.01.2021.

    Pa dobro ako su se stvarno pokvarili igrači ono dobili trčkalicu nije Lino kriv jel tako ? Treba to ispitat nazovem Duvnjaka pa se javim

  • NevenŠare 24.01.2021.

    prodavač magle!

Komentiraj...
Vidi sve komentare