To je to što me zanima!

VIDEO Je li Pivarićev gol bio regularan? Bel i VAR rekli 'da'

SPORNA SITUACIJA U začetku akcije, prilikom ubačaja Stojkovića, Aliyu Ibrahim je bio u zaleđu i nakon što je krenuo na loptu aktivirao je svoju ulogu. Sudac Bel dosudio je gol, u pomoć mu je stigao i Pataki
Vidi originalni članak

Nogometaši Lokomotive slavili su s 2-1 protiv Slaven Belupa na gostovanju u Koprivnici. Pobjedom kod 'farmaceuta', 'lokosi' su privremeno preuzeli vrh ljestvice Prve HNL gdje su na tron zasjeli s bodom prednosti ispred Osijeka. Osječani u nedjelju gostuju u velikom derbiju kod Hajduka na Poljudu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je momčad Silvija Čabraje bila bolja većinu susreta do pobjede je stigla tek u 92. minuti, nakon što je glavni sudac Dario Bel poslije tri i pol minutne provjere VAR-a uvažio pogodak Josipa Pivarića iz 89. minute pa Lokomotivi priskrbio prva tri boda u sezoni.

No, situacija je u najmanju ruku sporna i nakon susreta postavlja se pitanje je li pogodak regularan. U začetku akcije, prilikom ubačaja Stojkovića, Aliyu Ibrahim je bio u zaleđu i nakon što je krenuo na loptu aktivirao je svoju ulogu. I sucu Belu na terenu bilo je teško presuditi pa je u pomoć pozvao pomoćnika Gorana Patakija, koji je također pogledao situaciju.

Aliyu je možda i dirao loptu, to je teško reći, no njegova prisutnost zasmetala je Ivanu Krstanoviću od kojeg se lopta odbila Pivariću na udarac. Bit će zanimljivo vidjeti što za reći imaju hrvatski sudački eksperti i analitičari.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Inače, utakmica je po ulasku u posljednjih 20 minuta prekinuta nakon što su se na stadionu ugasili reflektori. Nestalo je struje na kratko, a poslije 10-ak minuta susret se nastavio.

Ubrzo je uslijedio odlučujući gol Pivarića, a mi Vas pitamo: Je li bio regularan?

Glasajte u anketi 24sata:

Idi na 24sata

Komentari 66

  • inot55 25.07.2021.

    Mislim da je gol regularan, jer je prvo loptu dirao igrač sa brojem 8, a tada Aliyu više nije bio u zaleđu i tek onda Krstanović. Mislim da su suci gledali da li je igrač 8 dirao loptu ili nije.

  • gogo67 25.07.2021.

    Čisto ko suza

  • krsto nikolić 25.07.2021.

    Prilikom izvodjenja slobodnog udarca igrać lokosa ALIYU JE UŠAO BAR POLA METRA U ZALEDJE i znam da bi ovo našem GAVRU bilo sigurno sudjeno

Komentiraj...
Vidi sve komentare