To je to što me zanima!

Je li Slaven Bilić kukavica ili je J. Šimunić zločesta neznalica?

Tko je u pravu? Bivši izbornik Slaven Bilić ili Josip Šimunić koji Bilića optužuje da nije imao hrabrosti napasti Talijane i Španjolce? Joe smatra da smo morali proći...
Vidi originalni članak

Joe Šimunić nakon ispadanja Hrvatske s Eura okomio se na Slavena Bilića. Rekao je kako ga je izbornik ponizio kao čovjeka, kako nije ni pričao s njim, a ostavio ga je na klupi. Dodao je kako su priče o sucima i zakinutoj Hrvatskoj samo Bilićevi alibiji. 

- Pravi je razlog ispadanja Bilićev kukavičluk. On nije imao hrabrosti napasti Talijane i Španjolce. Morali smo proći samo da smo imali boljeg i hrabrijeg trenera - rekao je Šimunić.

Nije se dugo čekalo na odgovor Slavena Bilića koji je preuzeo klupu moskovskog Lokomotiva. 

- Pričao sam sa Šimunićem četiri puta. To mi je kućni odgoj, da s ljudima budem iskren. Onaj tko kaže da smo igrali kukavički ili nema pojma o nogometu ili je zločest prema svima u reprezentaciji - odgovorio je Šimunićeve tvrdnje Slaven.

Tko je po vama u pravu? Joe Šimunić koji tvrdi da smo trebali preuzeti više rizika i napasti Talijane i Španjolce ili Slaven Bilić koji si je nakon završetka mandata dao "peticu" za vrijeme provedeno na izborničkoj klupi?

Idi na 24sata

Komentari 115

  • esim1104 09.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dedek56 06.07.2012.

    super rezultat i zalaganje igrača ali fakat ziheraški....što smo mogli izgobiti da smo jače napali španjolce ionako smo izgubili tekmu???

  • RozaCeta-kolloch 05.07.2012.

    meni nije jasno o cemu vi to ? sad pisete bilo kakve gluposti o Bilicu da je napravi ovo ili ono bilo bi bolje sad je sve gotovo on je imao dobar plan protiv spanjolaca na kraju krajeva su tu igraci podbacili jer kad se trebalo u kontru nije nitko nikoga pratio nego ostavi samog Mandzu u napadu drugo tu na njemackoj televiziji su svi rekli da su Portugalci igrali protiv Spanije sistem koji je Bilic imao protiv Spanije i svi su potvrdili da smo bili bolji od njih ali na svu zalost nas je sudac ostetio a sad kad dodje Stimac onda cemo vidjeti kakvo rasulo ce natati mozemo se svi pozdraviti sa nasom repkom.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare