To je to što me zanima!

Je li sudac bio u pravu? Lokosi dobili Istru iz dvojbenog penala

Osječki sudac Dario Bel procijenio je kako je golman Istre Marijan Ćorić skrivio penal na Ivanu Krstanoviću iako je odnio loptu. Bio je to i ključan detalj ogleda kod Lokomotive. Što vi mislite?
Vidi originalni članak

U prvoj nedjeljnoj utakmici 13. kola HT Prve lige Lokomotiva je pobijedila Istru 1961 1-0 golom Lovre Majera iz penala u 56. minuti. Lokosi su tako nastavili niz bez poraza koji traje osam utakmica, od poraza protiv Dinama 27. kolovoza.

Bila je to utakmica po teškom terenu u Kranjčevićevoj ulici zbog silne količine kiše koja je pala u glavnom gradu. Baš je to bio razlog zbog čega je Marin Grujević iz Istre u sedmoj minuti promašio čistu šansu, lopta mu je zastala u lokvi.

Ključni trenutak utakmice dogodio se početkom nastavka, kad je Ivan Krstanović pao u duelu s golmanom Puljana Marijanom Ćorićem. Golman gostiju nedvojbeno je odnio loptu, ali i Krstanovića. Je li sudac Dario Bel iz Osijeka trebao dosuditi penal?

>>> Pogledajte snimku OVDJE i glasujte u našoj anketi.

Lokomotiva je pobjedom skočila na peto mjesto ljestvice, a Istra je ostala pretposljednja.

 
Idi na 24sata

Komentari 16

  • FASTT 24.10.2017.

    Ha ha e moja ligi jesi prava porcija ko te vodi i ko te podržava.Sramota i slijepi vide šta muljate godinama jeb ..vas i lokomotivu Dinamo i svu gamad koja vas podržava i poštenjačine marš gubo

  • talasoterapija 23.10.2017.

    Onaj tko je igrao nogomet i u seoskim klubovima zna da je ovo penal ...

  • uvijekZA 23.10.2017.

    he he he kakav jad i čemer od komentara...

Komentiraj...
Vidi sve komentare