To je to što me zanima!

Očajni suci: Letica je izvan 16 i to je crveni! A penal - smiješan

Soudani je istrčao sam pred golmana Hajduka Leticu, koji je udarac zaustavio rukom, prema svemu sudeći, izvan svojeg kaznenog prostora. Sudac Pejin se nije oglasio, a iz kontre je Hajduk zabio za pobjedu...
Vidi originalni članak

Prvo poluvrijeme najvećeg hrvatskog derbija između Dinama i Hajduka bilo je za zaborav. Prvi dio završio je sa samo jednim pokušajem, onog Dinama.

No, nastavak je odmah na početku donio pregršt uzbuđenja. Pri rezultatu 0-0 u 51. minuti Soudani je istrčao sam pred golmana Hajduka Karla Leticu, koji je zaustavio Soudanijev udarac rukom, čini se - izvan šesnaesterca. Po pravilima igre sudac je minimalno trebao zaustaviti igru i Dinamu dosuditi slobodni udarac. A da ne govorimo da se radi o potencijalnom crvenom kartonu.

SPORNU SITUACIJU POGLEDAJTE OVDJE

Odmah u idućoj akciji, samo par sekundi kasnije, Ohandza je doveo Hajduk u vodstvo. Pitamo vas: Što mislite, je li Letica igrao rukom izvan šesnaesterca i je li potez bio za crveni karton?

A u 79. minuti novi sporni trenutak, također u Hajdukovu šesnaestercu, ali ovaj put u korist Dinama. Ćorić je izveo korner na drugu stativu, tamo je skočio Soudani i naslonio se na Borju, koji pada. Traži prekršaj u napadu, ali lopta ga u padu s leđa pogađa u ruku i Pejin pokazuje da je to penal za Dinamo te stoperu Hajduka daje drugi žuti karton. Penal je izveo Gavranović i - promašio cijeli gol! 

Je li bio penal za Dinamo?

Idi na 24sata

Komentari 303

  • Latz 19.02.2018.

    Nije penal nikako, ali je definitivno igranje rukom izvan 16erca i crveni -- Poštenjačine i jedni i drugi ....

  • Dennyy 19.02.2018.

    U anketi 48% ekipe je glasalo da golman nije igrao rukom.. pa vas jedno 10ak tisuća hitno treba ići na pregled diptrije.. al će optičari trljati ruke, lijepe su to pare.. sad ruku na srce, pored usporene snimke i zamrznute slike, dira rukom bar 20ak cm van 16m i vi opet glasate kako nije igrao rukom.. daj mi objasnite to!

  • nokia0102 18.02.2018.

    Bruka i sramota od sudjena, sreca pa je pravda pobedila! Ziveo Hajduk ponos navijaca i osnivaca!

Komentiraj...
Vidi sve komentare