To je to što me zanima!

Je li vrijeme za okršaj Hrgovića i Babića u Hrvatskoj? Whyte je poručio da je 'Savage' spreman

Jasno, u ovome bi trenutku ta borba, odnosno pobjeda u istoj, značila Babiću jer bi u njoj Hrgović imao puno više toga za izgubiti
Vidi originalni članak

Jutro nakon pobjede Filipa Hrgovića nad Zhangom, nakon salvi kritika na račun hrvatskog borca, prvi se javio Alen Babić i stao u obranu 'El Animala', no sada se javio i njegov menadžer i sparing partner, boksač Dillian Whyte, koji je poručio da je njegov borac spreman, ako je i Hrgović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Nakon što sam sinoć pogledao pobjedu Filipa Hrgovića odlukom sudaca, mislim da je sada vrijeme za okršaj Hrgovića i Babića u Hrvatskoj. Što kažeš Filipe? Babić je spreman", kazao je u Instagram priči Whyte, 4. teškaš svijeta prema BoxRec-ovoj ljestvici.

Tako se nakon dugo vremena ponovno počela potencirati borba između dvojice najboljih hrvatskih teškaša. Jasno, u ovome bi trenutku ta borba, odnosno pobjeda u istoj, značila Babiću jer bi u njoj Hrgović imao puno više toga za izgubiti. Filip je od danas 14. teškaš svijeta prema BoxRec-u, sam je kazao da puno raznih budućih scenarija, a da je za njega najbolje da se IBF-ov naslov uprazni i da se bori za pojas protiv najvišeg rangiranog teškaška na IBF. To je u ovom trenutku Luis Ortiz.

Borba Hrgovića i Babića u bližoj budućnosti i dalje se ne čini kao realna, no bilo bi lijepo vidjeti dva najbolja hrvatska teškaša pred primjerice prepunim Poljudom.

POGLEDAJTE NAJAVU ZELGA GALEŠIĆA ZA FNC 7 U PULI:

Idi na 24sata

Komentari 36

  • hajiaiaiaiw 22.08.2022.

    Svim ovim fotelja ratnicima info. Imate wiki i otvorite od Joshue, Wildera,Furya...i ostalih listu profesionalna karijera i probajte prepoznati neko bitno i atraktivno ime u prvih 12-13 borbi. E kad to pogledate, onda i ma....nu sa grane stvari postanu jasnije. I da, Hrgoviceva lista boraca je impresivnija od navedenih.

  • sodoma2222222 22.08.2022.

    Usik je doktor boksa,Hrgovicu fale jos dva tri meca da postane ozbiljan protivnik da napadne prvaka!

  • bodyguard_1 22.08.2022.

    Smiješni ste,ni jedan ni drugi nisu za gledati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare