Obavijesti

Sport

Komentari 36

Je li vrijeme za okršaj Hrgovića i Babića u Hrvatskoj? Whyte je poručio da je 'Savage' spreman

Je li vrijeme za okršaj Hrgovića i Babića u Hrvatskoj? Whyte je poručio da je 'Savage' spreman
4

Jasno, u ovome bi trenutku ta borba, odnosno pobjeda u istoj, značila Babiću jer bi u njoj Hrgović imao puno više toga za izgubiti

Jutro nakon pobjede Filipa Hrgovića nad Zhangom, nakon salvi kritika na račun hrvatskog borca, prvi se javio Alen Babić i stao u obranu 'El Animala', no sada se javio i njegov menadžer i sparing partner, boksač Dillian Whyte, koji je poručio da je njegov borac spreman, ako je i Hrgović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

"Nakon što sam sinoć pogledao pobjedu Filipa Hrgovića odlukom sudaca, mislim da je sada vrijeme za okršaj Hrgovića i Babića u Hrvatskoj. Što kažeš Filipe? Babić je spreman", kazao je u Instagram priči Whyte, 4. teškaš svijeta prema BoxRec-ovoj ljestvici.

Tako se nakon dugo vremena ponovno počela potencirati borba između dvojice najboljih hrvatskih teškaša. Jasno, u ovome bi trenutku ta borba, odnosno pobjeda u istoj, značila Babiću jer bi u njoj Hrgović imao puno više toga za izgubiti. Filip je od danas 14. teškaš svijeta prema BoxRec-u, sam je kazao da puno raznih budućih scenarija, a da je za njega najbolje da se IBF-ov naslov uprazni i da se bori za pojas protiv najvišeg rangiranog teškaška na IBF. To je u ovom trenutku Luis Ortiz.

Filip Hrgovic v Zhilei Zhang

Borba Hrgovića i Babića u bližoj budućnosti i dalje se ne čini kao realna, no bilo bi lijepo vidjeti dva najbolja hrvatska teškaša pred primjerice prepunim Poljudom.

Alen Babic v Adam Balski

POGLEDAJTE NAJAVU ZELGA GALEŠIĆA ZA FNC 7 U PULI: