To je to što me zanima!

Jedan div mora otpasti: Hazard i De Bruyne ulaze u formu, a CR7 može u povijesne knjige

Kada vidite nekoga u dresu Portugala na ulici, u 99 posto slučajeva ima Ronaldov. Cijenim ga puno, ali ovo neće biti Belgija vs. Ronaldo. Imaju oni još dobrih igrača, govori Jan Vertonghen
Vidi originalni članak

Na jednoj strani Cristiano Ronaldo, Bernardo Silva, Joao Felix, na drugoj Kevin de Bruyne, Romelu Lukaku, Eden Hazard... Možda Engleska - Njemačka zvuči bombastičnije, ali ništa manje ne i derbi Portugala i Belgije. Jedan od tri velika u osmini finala Europskog prvenstva. Mi Hrvati onaj naš sa Španjolskom čekamo u ponedjeljak. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pa tko je favorit? Kladionice kažu Belgija. Ali toliko malen da bi u postotku to izgledalo 53-47. U prijevodu, sve će u Sevilli večeras od 21 sat biti posve otvoreno.

Belgija je neokrznuta prošla skupinu, problema je imala tek protiv Danske od koje je gubila do 55. minute, dok je Finsku probila tek u završnih 20. Romelu Lukaku djeluje nezadrživo, u formu se vraćaju De Bruyne, kao i Eden Hazard, koji je odigrao cijelu utakmicu protiv Finske. Belgijski napadački arsenal, dakle, izgleda spremno i napunjeno.

Portugal je, s druge strane, iz skupine smrti izašao kao treći iza Francuske i Njemačke, pobijedivši tek Mađarsku. Međutim, problem je što zasad zabija uglavnom Ronaldo, koji je potpisao pet golova Portugala od ukupno sedam, i najbolji je strijelac turnira. Štoviše, Ronaldo se danas može upisati u povijesne nogometne knjige jer se s drugim golom Francuskoj izjednačio s Irancem Alijem Daeijem, koji je godinama bio najbolji reprezentativni strijelac sa 109 golova.

- Kada vidite nekoga u dresu Portugala na ulici, u 99 posto slučajeva ima Ronaldov. Cijenim ga puno, ali ovo neće biti Belgija vs. Ronaldo. Imaju oni još dobrih igrača - rekao je belgijski branič Jan Vertonghen, dok je izbornik Roberto Martinez ishvalio sve Portugalce.

- Oni su pravi pobjednici. Bez obzira igra li se otvorena utakmica ili, pak, čvrsta, oni će se prilagoditi.

Je li ovo pročitao Fernando Santos, izbornik Portugala, ili ne, on je rekao upravo - suprotno!

- Mi ne mijenjamo svoj stil zbog protivnika, to rade male momčadi. 

Idi na 24sata

Komentari 100

  • 27.06.2021.

    Ronaldo samo iz penala jer drugo i nezna. Ronaldo isti Beckam zive na staroj slavi.

  • Qebradalaonda 27.06.2021.

    Ljudi moji izgubi li portugal od ovih Flamananaca napuhanih ja cu se pretplatit na 24 sata plus

  • mentalist1 27.06.2021.

    Portugal bi razorio veceras da stavi ronalda na klupu. Tesko je igrati u takvom hendikepu, naravno da im igra pati

Komentiraj...
Vidi sve komentare