To je to što me zanima!

Kralj Messi uništio je Francuze! Pala je petarda, Barca ide dalje

Barcelona je pokazalo svoju moć! Predvođena nevjerojatnim Leom Messijem Barca je razbila Lyon 5-1 i prošla u četvrtfinale Lige prvaka. Dva je zabio Leo, a po jedan Coutinho, Suarez i Dembele...
Vidi originalni članak

Barcelona je dominantno stigla do pobjede i prolaza zahvaljujući svom majstoru Messiju koji je imao dva gola i dvije asistencije, čime je slomio Lyon, kojemu je ovo prvi poraz u ovogodišnjoj Ligi prvaka.  Francuzi su u 58. minuti imali zaostatak od 1-2 i tada su se počeli otvarati, no tada su primili čak tri gola. 

Barca je počela odmah s napadima na francuska vrata, pa je već u 3. minuti Messi došao do prostora, ciljao desni kut, ali je Lopes efektno obranio. Konstantni napadi Katalonaca urodili su plodom u 18. minuti kada je Denayer napravio prekršaj nad Suarezom u kaznenom prostor, a Messi je "panenkom" pogodio s "bijele točke".

U 31. minuti Suarez je izbjegao zaleđe i nesebično dodao Coutinhu, koji s lakoćom pogađa praznu mrežu. Suarez je u 37. minuti iz izgledne situacije pucao pored gola, a u 40. minuti je udarac Messija iz blizine obranio vratar Gorgelin, koji je netom ušao umjesto ozljeđenog Lopesa. 

Dominacija Katalonaca se nastavila i u drugom dijelu,pa je već nakon tri minute Messi bio sam ispred vratara kojeg je prebacio, ali je s gol-linije očistio Marcelo. U 58. minuti dotad bezopasni Lyon je došao do pogotka nakon velike gužve u šesnaestercu domaćina, a lopta je došla do Tousarta, koji snažnim udarcem s desetak metara volejem pogađa mrežu.

 U 68. minuti Coutinho je prošao i vratara, ali je ipak otišao previše iskosa i nije pogodio praznu mrežu. Sve dvojbe o prolazu riješio je čudesni Messi koji je 12 minuta prije kraja prevario varkom čak dvojicu igrača Lyona i pogodio za 3-1, a tri  minute kasnije Barca je izvela kontru, Messi je proigrao Piquea, koji s lakoćom zabija za 4-1. Ni to nije bio kraj jer je četiri minute prije kraja Messi upošljava Dembelea, koji puca pored vratara za konačnih 5-1. 

Ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka je u petak u Nyonu u 12 sati, a svoje mjesto u kuglicama izborili su i Tottenham, Manchester United i City, Porto, Juventus, Liverpool i Ajax.

Idi na 24sata

Komentari 258

  • zuti_1 14.03.2019.

    jure nece bit zadovoljan dok Messi ne zabije hat trick u doslovno svakoj utakmici u kojoj nastupi.

  • 14.03.2019.

    Messi prejak za amatere poput Lyona. Strašno, strašno moćno izgleda Barcelona. Igraju koliko im je potrebno, probude se kad je najbitnije. Prvi favorit za osvajanje titule

  • dirk_nowitzki89 14.03.2019.

    Opet cu ponovit ono sta uvik govorin. Kad treba razbit nekog losijeg protivnika, niko to nece napraviti bolje od messija. Tu je kraj svih rasprava. Najbolji igrac svih vremena u malim utakmicama. Nema mu ravnog. Steta sta nije takav kad je bitnije, onda mislin da bi bia veci i od samo cristiana ronalda. Ovako nazalost igrac koji igra mozda najatraktivniji nogomet ikad ne spada u top 3. Prevelik nedostatak u velikim utakmicama ima. Ali vremena ima jos pred njim, mozda se i promijeni nikad se ne zna

Komentiraj...
Vidi sve komentare