Obavijesti

Sport

Komentari 258

Kralj Messi uništio je Francuze! Pala je petarda, Barca ide dalje

Kralj Messi uništio je Francuze! Pala je petarda, Barca ide dalje
5

Barcelona je pokazalo svoju moć! Predvođena nevjerojatnim Leom Messijem Barca je razbila Lyon 5-1 i prošla u četvrtfinale Lige prvaka. Dva je zabio Leo, a po jedan Coutinho, Suarez i Dembele...

VIDEO

Barcelona je dominantno stigla do pobjede i prolaza zahvaljujući svom majstoru Messiju koji je imao dva gola i dvije asistencije, čime je slomio Lyon, kojemu je ovo prvi poraz u ovogodišnjoj Ligi prvaka.  Francuzi su u 58. minuti imali zaostatak od 1-2 i tada su se počeli otvarati, no tada su primili čak tri gola. 

Barca je počela odmah s napadima na francuska vrata, pa je već u 3. minuti Messi došao do prostora, ciljao desni kut, ali je Lopes efektno obranio. Konstantni napadi Katalonaca urodili su plodom u 18. minuti kada je Denayer napravio prekršaj nad Suarezom u kaznenom prostor, a Messi je "panenkom" pogodio s "bijele točke".

U 31. minuti Suarez je izbjegao zaleđe i nesebično dodao Coutinhu, koji s lakoćom pogađa praznu mrežu. Suarez je u 37. minuti iz izgledne situacije pucao pored gola, a u 40. minuti je udarac Messija iz blizine obranio vratar Gorgelin, koji je netom ušao umjesto ozljeđenog Lopesa. 

Dominacija Katalonaca se nastavila i u drugom dijelu,pa je već nakon tri minute Messi bio sam ispred vratara kojeg je prebacio, ali je s gol-linije očistio Marcelo. U 58. minuti dotad bezopasni Lyon je došao do pogotka nakon velike gužve u šesnaestercu domaćina, a lopta je došla do Tousarta, koji snažnim udarcem s desetak metara volejem pogađa mrežu.

 U 68. minuti Coutinho je prošao i vratara, ali je ipak otišao previše iskosa i nije pogodio praznu mrežu. Sve dvojbe o prolazu riješio je čudesni Messi koji je 12 minuta prije kraja prevario varkom čak dvojicu igrača Lyona i pogodio za 3-1, a tri  minute kasnije Barca je izvela kontru, Messi je proigrao Piquea, koji s lakoćom zabija za 4-1. Ni to nije bio kraj jer je četiri minute prije kraja Messi upošljava Dembelea, koji puca pored vratara za konačnih 5-1. 

Ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka je u petak u Nyonu u 12 sati, a svoje mjesto u kuglicama izborili su i Tottenham, Manchester United i City, Porto, Juventus, Liverpool i Ajax.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 258
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja