To je to što me zanima!

Mama objavila jezive prijetnje 7. tenisaču svijeta: 'Odsjeći ću ti glavu tupim nožem. Lovit ću te'

Holger Rune je u polufinalu Acapulca izgubio od Caspera Ruuda i naljutio jednog muškarca koji mu je uputio stravične prijetnje
Vidi originalni članak

Holger Rune (20) je s tek 18 godina pobijedio je Novaka Đokovića u finalu Mastersa u Parizu u studenom 2022. godine i preko noći postao planetarno popularna zvijezda. Nizao je sjajne rezultate i došao do 7. mjesta na ATP ljestvici, gdje je i danas. No, velika očekivanja i ogroman pritisak ostavili su traga na talentiranom Dancu koji posljednjih mjeseci ne pruža partije kakve se očekuju od njega.

Krajem prošle godine upao je u tešku krizu, početkom nove sezone pojavili su se znakovi pomaka, a na turniru Acapulcu je konačno zaigrao na visokoj razini i došao do polufinala, no tamo je izgubio od Caspera Ruuda (3-6, 6-3, 6-4).

Rune je porazom očito isfrustrirao nekog kladioničara koji se kladio na njega. Danac je nakon poraza dobio jezive prijetnje smrću koje je na društvenim mrežama objavila njegova majka Aneke.

- Ti je*eni ku***n sine. Čekam te. Ulovit ću te, ubosti te nožem u vrat i odsjeći tvoju glupu glavu. Bit će to na svim vijestima. Bit će to lekcija za sve. Dolazim po tebe, umrijet ćeš od tupog noža - pisalo je u stravičnoj prijetnji koja je šokirala sve pa i samog danskog tenisača.

On se nije oglašavao, ali je njegova majka.

- Ako netko poznaje ovog idiota ili e-mail adresu s koje je poruka došla, molim vas da mu kažete da je prijetnja smrću kažnjiva. Možda će se suočiti s teškom kaznom za ovo - napisala je Runeova majka. 

Ovakve prijetnje su za svaku osudu, no nažalost, nije Danac ni prvi ni zadnji koji se susreo s njima. Tenisači su česta meta isfrustriranih kladioničara i besposličara koji svoju gorčinu ispoljavaju na drugima. Nažalost, stravičnim prijetnjama kojima treba stati na kraj.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • bedak11 04.03.2024.

    Ja kad padnem na kladinici za 25 eura

  • loncina 04.03.2024.

    Sto policiji ne prijavi ali sumnjam da se taj spojio sa svoje ip adrese

  • realist1993 04.03.2024.

    Kladionica

Komentiraj...
Vidi sve komentare