To je to što me zanima!

Jedan Osječanin sudi derbi kola, a drugi debitira u HNL-u...

Slaven Belupo u subotu (19.10) ugostit će Hajduk, glavni sudac bit će Patrik Kolarić. U ranijem subotnjem terminu na Opus Arenu u goste Osijeku stiže Istra 1961, sudi Zagrepčanin Ante Čulina
Vidi originalni članak

Od subote do ponedjeljka igra se 31. kolo HNL-a, a najzanimljivije bi trebalo biti u Kranjčevićevoj gdje će kod Lokomotive u nedjelju od 17 sati gostovati Dinamo.

ZAOSTALO KOLO Splićanin sudi utakmicu Dinama i Varaždina na Maksimiru

Tu će utakmicu suditi Dario Bel, jedan od dvojice Osječana koji će biti u akciji u ovom kolu. Prvoligaški debi na utakmici Rudeš - Varaždin u ponedjeljak (17:00) imat će mladi Oliver Romić (28).

Slaven Belupo u subotu (19.10) ugostit će Hajduk, glavni sudac bit će Patrik Kolarić. U ranijem subotnjem terminu na Opus Arenu u goste Osijeku stiže Istra 1961, sudi Zagrepčanin Ante Čulina.

Kolo će u nedjelju od 19:30 na Rujevici zaključiti Rijeka i Gorica, gdje će sudačku postavu predvoditi Mateo Erceg iz Benkovca.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • simri 16.04.2024.

    5.5. riješit ćemo se Dinama, kao loše navike.

  • simri 16.04.2024.

    Bel, koji sudi ranije kraj, da ne bude štete, sudi Dinamu protiv Lokomotive. Ništa se ne prepušta slučaju.

  • purgersirokibrijeg 16.04.2024.

    Sreća štz su bili strani suci na derbijima,za iduću sezonu u svim utakmicama trebaju suditi strani suci.Nrk onda se naši kojih nema u Europi zapitaju zašto.Dvi su potkupljeni,sramota što HNS radi

Komentiraj...
Vidi sve komentare