To je to što me zanima!

Jedini hrvatski nogometaš u Srbiji srušio Partizan i uzeo kup

Ove je zime u redove srpskog prvoligaša Vojvodine stigao bivši igrač Osijeka Slavko Bralić (27) koji je na stoperskoj poziciji protiv Partizana osvojio srpski kup nakon penala (3-2) u redovima Vojvodine
Vidi originalni članak

Nakon što je sa Širokim osvojio kup Bosne i Hercegovine, hrvatski nogometaš Slavko Bralić (27) stavio je još jedan kup na popis osvojenih i to u redovima srpske Vojvodine! Na utakmici punoj iznenađenja i preokreta terenske prevlasti, Vojvodina je nakon raspucavanja penala (3-2) slomila Partizan i osvojila naslov.

Solinjanin Bralić je 2013. otišao u Osijek, a onda u Široki u kojem je bio tri godine. Nakon epizoda u azerbajdžanskom Neftčiju i grčkoj Larisi, u Vojvodinu je stigao početkom veljače i odmah uzeo trofej. Ugovor mu vrijedi do ljeta iduće godine i jedini je Hrvat u srpskoj ligi.

Bralić je u redovima Vojvodine igrao svih 120 minuta utakmice, ali nije pucao penale. No, njegovi su se suigrači potrudili da Kup ode u Novi Sad. Poveli su domaći golom Vukadinovića u 38. minuti, a na 2-0 povisili su golom Bojića u 58. minuti. Partizan je dominaciju nakon toga okrunio u 81. minuti golom Stevanovića dok je Pavlović u šestoj minuti sučeve nadoknade zabio za izjednačenje (2-2).

U produžecima nije bilo golova pa se prišlo raspucavanju penala. Prvi je promašio Vitas kao drugi pucač Partizana, a tri igrača Vojvodine su pogađala. Zatim je Zdjelar promašio četvrti penal Partizana, a Đorđević je poentirao za veliko slavlje u Nišu. Bralić je u redovima Vojvodine do sad nastupio 10 puta, a klub je s njim u redovima osam puta slavio i dva puta remizirao.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare