To je to što me zanima!

Jedini smetlar koji Porscheom ide na posao: Tevez čisti ulice

Nogometaš Manchester Cityja Carlos Tevez dobio je 250 sati društveno korisnog rada jer ga je policija uhvatila u vožnji iako mu je još ranije oduzela vozačku dozvolu
Vidi originalni članak

Radno jutro u Manchesteru. Na parkiralište smetlarskih kamiona ulazi bijeli 120.000 eura vrijedni Porsche. Iz njega sa suvozačkog mjesta izlazi nogometaš Manchester Cityja Carlos Tevez. Odlazi u ured, dobiva narančasti prsluk i počinje s čišćenjem ulica.

Kazna je to koju argentinski nogometaš mora odraditi jer ga je policija uhvatila u vožnji iako mu je prije šest mjeseci oduzela vozačku dozvolu. Da stvar bude gora, Tevez je vozio i automobil koji nije bio osiguran. Zbog toga je dobio još šest mjeseci zabrane vožnje i 250 sati društveno korisnog rada. Tevez mora čistiti ulice.

Kamere su ga u petak snimile kako počinje s izvršavanjem kazne. Prvi zadatak koji je Carlos morao napraviti bio je čišćenje velikog kontejnera. Za to su mu trebala dva sata.

- Nije baš izgledao sretan. Morao je očistiti cijeli kontejner. Jedan od radnika ga je prepoznao i fotografirao s mobitelom. No Tevez mu je rekao da odmah obriše fotografiju. Ovaj to nije htio napraviti pa se umiješao šef koji je ipak naredio radniku da izbriše fotku. Tevez nije htio privlačiti pažnju. No zašto je onda došao u Porscheu? Pa mogao je uzeti taksi - rekao je jedan od radnika.

U petak je imao narančasti dres, a tri dana kasnije navući će nebesko-plavi. Manchester City igra na Old Traffordu veliki derbi engleskog nogometa protiv Manchester Uniteda, a Carlos Tevez konkurira za sastav.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • 09.04.2013.

    pred cca 2-3 godine,bio sam kod suca za prekršaje(nisam platio neku kaznu za parking)....i kao,plati...reko neću,hoću zamjenit kaznu za rad za opće dobro....a sutkinja u čudu.....veli....to kod nas postoji,osim na papiru,u praksi NE....pa šta ćemo sad,pitam....a veli ona...a nist,čekat ćemo da ode u zastaru....reko ok....i tako bješe,jbg .-)))

  • JovanKurjak 08.04.2013.

    aa Tevez kolko je ruzan ne mozee ni smetlar bitii :Ss

  • WOMANIZER 08.04.2013.

    sve mi ga žao! lol

Komentiraj...
Vidi sve komentare