To je to što me zanima!

Jedini u ligi ga nije pobijedio: Milan je izgubio od Beneventa!

Maleni klub blizu Napulja slavi jer ovo mu je bila prva gostujuća pobjeda u Seriji A. Ovo mu je bila tek druga gostujuća utakmica u sezoni da nije izgubio. A ovo je bila velika sramota kluba kao što je Milan
Vidi originalni članak

Nogometaši Milana bili su ogroman favorit u današnjoj utakmici protiv otpisanog Beneventa, koji je već odavno ispao iz lige. No, momčad Gennara Gattusa večeras nije pokazala ništa i izgubila je od posljednje momčadi talijanskog prvenstva s 1-0. Strijelac jedinog gola bio je Iemmello u 29. minuti, a da stvar bude bolja Benevento je od 80. minute igrao s igračem manje.

VIDEO SAŽETAKA I GOLA POGLEDAJTE OVDJE.

Milan je bio potpuno inertan i bezopasan u prvom poluvremenu. Igra sedmerostrukog prvaka Europe bila je čista sramota, sasvim neprepoznatljiva u usporedbi s ostalim utakmicama otkad je stigao Gattuso. Šok i naplata kriminalne igre stigla su u 29. minuti kada je Iemmello pobjegao obrani 'rossonera' i zabio za vodstvo.

Milan se probudio, počeo je prijetiti, ali hrabri Benevento uspio je odoljeti svim mogućim napadima. Isto se nastavilo i u drugom poluvremenu. Ušao je Nikola Kalinić, ali nije donio apsolutno ništa. Minute su prolazile, a rezultat se nije mijenjao.

Pa čak ni kad je Diabate zaradio drugi žuti karton zbog udarca laktom, Milan nije uspio zabiti. I ne samo to, nije uspio složiti konkretnu akciju.

Milan je u susret ušao vidno nemotiviran, mlitav i na kraju mu se to obilo o glavu. Rezultatski je ova utakmica bila bitna jer Atalanta diše za vratom 'rossonerima' u borbi za Europu, ali još će više ostati zapamćen podatak da je Milan jedina momčad u Seriji A koja nije uspjela pobijediti Benevento ove sezone.

A maleni klub blizu Napulja slavi jer ovo mu je bila prva gostujuća pobjeda u Seriji A. Ovo mu je bila tek druga gostujuća utakmica u sezoni da nije izgubio. I da ne spominjemo da je Beneventu ovo bila najveća pobjeda u povijesti. Neka zasluženo slavi kao da je ostao u ligi.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • delloro 22.04.2018.

    MILAN OČAJAN

  • potparol.fr 22.04.2018.

    Bez kvalitetne i pametne kupovine nema ni kvalitetnih rezultata! Mozda preko ljeta budu pametniji

  • Space Burek 22.04.2018.

    Potrose ogromne novce na pojacanja, racunaju na plasiranje u Ligu prvaka i na kraju nista ni od europske lige. Na sta je spao velikan kao Milan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare