To je to što me zanima!

Jedvaj: Ovo je veliki iskorak za mene, spreman sam za izazov

Sve se odigralo vrlo brzo. Svjestan da je ovo veliki iskorak u karijeri, ali sam spreman za izazov koji je preda mnom, rekao je Jedvaj nakon prvog treninga u Romi
Vidi originalni članak

Tin Jedvaj u subotu je odradio prvi trening s Romom u njihovoj trening-bazi u Južnom Tirolu. Već na prvom treningu bilo je dosta burno, jer su stigli i navijači koji traže odlazak Osvalda, Pjanića i Balzarettija iz kluba jer su javno čestitali igračima Lazija na osvajanju talijanskog kupa.

- Iznimno mi je drago što je ovaj transfer realiziran. Čelni ljudi kluba prekrasno su me dočekali - rekao je Jedvaj, te nastavio:

- Sve se odigralo vrlo brzo. Svjestan da je ovo veliki iskorak u karijeri, ali sam spreman za izazov koji je preda mnom. Učinit ću sve da budem spreman igrati u natjecanju kao što je Serie A. Igrat će protiv ponajboljih igrača na svijetu, što je san svakog mladog igrača.

Jedvaj će biti službeno predstavljen u ponedjeljak, zajedno s 26-godišnjim marokanskim stoperom Mehdijem Benatijem koji je stigao iz Udinesea.

- Zahvalan sam Dinamu što mi je omogućio prelazak - zaključio je Jedvaj.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • suradnja14 14.07.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • petar ll 14.07.2013.

    za njega ce biti dobro ako ne mora davati 20% od place mamicu.

  • hudinamo 14.07.2013.

    Vidite zahvalio je dinamu sto mu je omogucio da ode, znaci nemojte samo pljuvat mamic prodao i slicno! Kako neko ima srca da zaustavi mladica da si osigura egzistenciju! Ne kazem da mamic niej imao koristi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare