To je to što me zanima!

Jedvajev novi trener propušta utakmicu zbog - zubne paste?!

Pogriješio sam napustivši hotel, zbog te pogreške neću voditi trening u petak i biti na klupi u subotu, priznao je Herrlich koji je 2000. godine operirao tumor na mozgu i spada u rizičnu skupinu
Vidi originalni članak

Novi trener njemačkog prvoligaša Augsburga, Heiko Herrlich (48), na prvoj utakmici nastavka sezone u subotu neće biti na klupi jer je - izašao iz hotela kupiti pastu za zube i kremu za lice. Pa tako prekršio pravila karantene.

POGLEDAJTE VIDEO: BUNDESLIGA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trebao je na protiv Wolfsburga debitirati kao šef struke u klubu za koji je potpisao 10. ožujka i za koji igra hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj. Bundesliga je bila prekinuta na dva mjeseca zbog pandemije korona virusa

- Pogriješio sam napustivši hotel, a zbog te pogreške neću voditi trening u petak i neću biti zadužen za momčad na utakmici protiv Wolfsburga - priznao je Herrlich koji je 2000. godine operirao tumor na mozgu i spada u rizičnu skupinu.

Bundesliga, koja u subotu 16. svibnja prva od jačih europskih liga nastavlja prvenstvo, morala je, da bi dobila dopuštenje za to, obvezati se na strogih zdravstvenih mjera.

Sve su momčadi u obaveznoj karanteni sedam dana prije početka prvenstva kako bi se smanjio rizik od zaraze. Sve utakmice igrat će se na praznim stadionima sa oko 300 službenika na i oko stadiona.

Navijači od kartona, a navijanja s razglasa

Trenerima će biti dopušteno uklanjanje maske kad daje upute, ali u tom slučaju moraju biti udaljeni najmanje jedan i pol metar od drugih ljudi.

Momčadi neće izlaziti na teren istovremeno ni u dječjoj pratnji, neće biti ni uobičajenog rukovanja prije utakmice, a izostat će i momčadsko fotografiranje. Svi koji će sjediti na klupi morat će nositi maske sa praznim mjestom razmaka.

Igračima je rečeno da ne pljuju, slave u grupama ili dodiruju ruke suigrača, dok će neki klubovi koristiti glazbene podloge i 'kartonske navijače' kako bi poboljšali atmosferu na utakmicama.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare