To je to što me zanima!

Sam na pet metara: Ovo je lako mogao biti gol za četvrtfinale...

Kakvu je šansu Dinamo imao na Luzu! Plavi su držali 0-0 do 71. minute, Benfica je prvo zabila za 1-0 pa u prvom produžetku i za 2-0. No Gojak je u 96. minuti zapucao zicer koji je plave mogao odvesti u četvrtfinale
Vidi originalni članak

Postoje one situacije u kojima se čini da je teže promašiti nego zabiti, nažalost po Dinamo i njegove navijače, ovo je bila jedna od tih situacija. Kakvu je šansu Dinamo imao na Luzu u produžecima! Šansu za kojom će još dugo, dugo žaliti...

Plavi su držali 0-0 do 71. minute, Benfica je prvo zabila za 1-0 pa u prvom produžetku i za 2-0. No Gojak je u 96. minuti zapucao zicer koji je plave mogao odvesti u četvrtfinale. Oršić je sve napravio savršeno na lijevoj strani, vratio je povratnu u sredinu gdje je na pet metara bio Amer Gojak. Sam je bio Gojak, lopta mu je išla savršeno, ali loše ju je zahvatio i nije pogodio ni okvir gola. 

Ni deset minuta nakon toga Benfica je zabila za 3-0 i sve je bilo gotovo...

Idi na 24sata

Komentari 87

  • nestimene 15.03.2019.

    Dali je sada svima jasno da Amer Gojak nije igrač za Dinamo, tri sezone ga nema nigdje, na žalost jučer Bjelica nije imao koga staviti pa je silom prilika morao igrati.

  • kurcoglu 15.03.2019.

    Zbilja je Dinamo veliku stvar napravil, dogurao do osmine finala i pao od "moćne" Benfice. Ako je ovo nekome uspjeh, neka slavi...Luzeri bili i ostali.

  • nepoželjan 15.03.2019.

    pa taj mali da se bavi streljaštvom, napravil bi genocid po gledalištu

Komentiraj...
Vidi sve komentare