To je to što me zanima!

Jelavić najbolji strijelac Hulla ikad u ligi: Važno je da je zdrav

Bivši hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić zabio je osmi gol u ovoj premijerligaškoj sezoni QPR-u, čime je sam izbio na vrh ljestvice strijelaca Hull Cityja svih vremena
Vidi originalni članak

Velika je stvar postati najbolji strijelac jednog kluba u najjačoj ligi na svijetu, makar se on zvao Hull City i igrao svoju četvrtu sezonu u Premiershipu. To je ove subote uspjelo Nikicu Jelaviću, članu hrvatske reprezentativne ekspedicije za prošlogodišnje SP koji je zbog neslaganja s izbornikom Kovačem napustio "kockaste".

Osmim ovosezonskim golom Jelavić je došao do ukupnog zbroja od 12 golova čime je za jedan gol pretekao dosadašnjeg rekordera, Geovannija. Još je zanimljivija činjenica što je Brazilcu za taj učinak trebalo 60 utakmica, a Čapljincu tek 36. Zabija, dakle, svaku treću utakmicu otkako je u siječnju prošle godine stigao među "tigrove" iz Evertona.

Jelavić je na domaćem stadionu KC zabio prvi gol u pobjedi nad Queens Park Rangersima 2-1. Bio je to fantastičan volej koji je s desetak metara iskosa odsjeo u suprotnom kutu gostujućeg gola.

- Sjajan gol je zabio! Za nas je najbitnije da ga čuvamo, da nam je zdrav. Ozlijedio se tijekom zagrijavanja za Arsenal u listopadu, a nakon operacije vratio se prebrzo na travnjak. Zato je sjajno da imamo i N'Doyea koji je sjajna zamjena za njega, ali je eto i dvaput zabio u dvije utakmice - nahvalio je Jelavića trener Steve Bruce.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • kmarus 22.02.2015.

    "Super Jela" , da je igrao sve utakmice tko zna koliko bi zabio ...ozljeda ga je udaljila od puno većih rezultata ...

  • Chris_McCandless 22.02.2015.

    Nemojmo biti licemjerni pa sad pisati kako su ga otjerali iz reprezentacijie itd. Činjenica je da u nacionalnom dresu nije izgledao dobro čak i kad je razvaljivao u Rangersima i prvu sezonu u Evertonu. Imao je svako pravo oprostiti se od reprezentacije i posvetiti se klubu, jednostavno nije išlo i to je to. A u klupskoj karijeri neka nas razveseljava, kad mu to već nije često polazilo za rukom u reprezentaciji.

  • karton 22.02.2015.

    Ivan Santini je danas za belgijski Kortrijk zabio .. 4 (cetiri ) komada i izbio na vrh liste strijelaca. Napisite i nesto o njemu .

Komentiraj...
Vidi sve komentare