To je to što me zanima!

Jelena Janković izgubila u osmini finala Wimbledona

Tajlandska tenisačica Tamarine Tanasugarn upisala je 11. pobjedu u nizu i šokirala drugu igračicu svijeta Srpkinju Jelenu Janković
Vidi originalni članak

Nikad nisam bila apsolutno zdrava na turnirima. Konstantno me nešto muči. Ili je ruka u Parizu ili noga u Londonu. Šteta, a mislila sam da ću osvojiti. Da ću biti prva na svijetu, neutješna je bila Jelena Janković, koju je 6-3, 6-2 pobijedila Tajlađanka Tanasugarn u osmini finala Wimbledona.
Stalno se brisala ručnikom na presici, jedva je čekala posljednje pitanje.
- Bolje da nisam ni izlazila na teren. U subotu sam snimala nogu i nije baš najbolje - rekla je druga tenisačica svijeta, koja se tako pridružila iznenađujućim porazima svojih sunarodnjaka, Novaku Đokoviću i Ani Ivanović.
Venus Williams, četverostruka osvajačica All England Cluba, pobijedila je 6-3, 6-4 Alisu Klejbanovu. Spremna je za četvrtfinale, ali gleda dva koraka unaprijed...
- Voljela bih opet igrati finale protiv sestre. Mislim da to nije tako daleko od realizacije - zaključila je Venus, koja je u karijeri igrala šest puta finale u Wimbledonu.

NADAL: ŠPANJOLCI SU ZASLUŽILI NASLOV
Znao sam da će moji Španjolci osvojiti Euro. Gledam ih od prvog dana i zaslužili su naslov. Bio sam jako nervozan kad sam gledao finale, jer s Nijemcima nikad ne znaš, rekao je Rafael Nadal, koji je oduševljen trijumfom “furije”.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare