To je to što me zanima!

'Ma taj Anas treba psihijatra'; Sharbini: Gledaj ti svoja posla

U emisiji "Istinom do gola", Hajdukova legenda Jurica Jerković rekao je kako se Anas Sharbini ne trudi dovoljno da vrati uloženo. Mlađi Sharbini zarađuje 350.000 €
Vidi originalni članak

Legendarna "bila desetka" Jurica Jerković za starije je navijače Hajduka sinonim plemenitog veznjaka, znalca, koji je s loptom mogao baš sve. Njegova riječ i danas ima težinu, pogotovo kada su u pitanju procjena onoga što igrači Hajduka pružaju, odnosno ne pružaju na utakmici. Posebno je šjor Jure osjetljiv na igrače koji u svakoj utakmici ne ostavljaju srce na terenu. A baš takvim je, gostujući u TV emisiji "Istinom do gola", procijenio Anasa Sharbinija. 

 - Anas ni izbliza ne daje ono zbog čega je doveden u Hajduk, niti se trudi. Za novac koji prima u Hajduku on daje ništa – tvrdi legenda Hajduka.

 - On se sprda s Hajdukom. Njemu je ovo izlet u berbu novca, desetak tisuća kuna svaki dan – igrao, ne igrao. A to nije u redu prema navijačima Hajduka, koji su ga jako dobro primili. Anas je trebao biti pravo pojačanje, a do sada je odlučio samo jednu – dvije utakmice. Doveden je kao nebrušeni dijamant, koga je u Hajduku trebalo doraditi i proslijediti dalje, a nije napravio ništa.

Na sugestiju voditelja Reića kako bi Vučević Anasu možda trebalo pronaći mjesto bliže sredini terena, Jerković se nasmijao. 

- Trebalo bi njemu, za početak, naći mjesto na klupi. Ali sumnjam da bi ga i to razbudilo. On je takav tip.... 

Problem je u "centrali" sugerirao je voditelj, aludirajući na Sharbinijevu glavu. 

- Njemu treba psihijatar,  netko poput legendarnog Rotkiewicza, koji je radio s mojom generacijom – složio se Jerković.  

Spreman pomoći Hajduku

Jurica Jerković danas je daleko od Hajduka, okupiran je ugostiteljskim poslom, no spreman je pomoći. 

- Niti me tko zove u Hajduk, niti se ja nudim, no smatram kako bih mogao pomoći igračima poput Tomasova, Sharbinija.... Njima ne treba puno, u dva mjeseca individualnog treninga od njih se može napraviti vrhunske igrače – tvrdi Jerković. 

Anasu Jerkovićeva izjava nije najbolje sjela 

Za Juricu Jerkovića nisam čuo sve do nedavno, do proslave 100. rođendana, kada su mi rekli da je riječ o legendi Hajduka, o jednom o najboljih veznjaka u klupskoj povijesti. Što da poručim nekome tko tako govori o meni, osim da gleda svoja posla, a mene da pusti na miru. On mene ne poznaje, nismo nikad ni popričali, a tvrdi da meni treba psihijatar!?, rekao je Anas.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • holodomor 09.03.2011.

    kakva sreća za dinamo da nije htio doć

  • sajo0105 08.03.2011.

    buffon_boy:jel sad vidis kako si se sam posrao???ili ti jos nije jasno....

  • NedamPARE 08.03.2011.

    Jel kome od vas palo na mapet pogledati iz anusovog kuta, covjek zgrce lovu i radi sta hoce, zar to nije bit svega, poliricari mu nisu ni do koljena, tip ima tek 20+ godina a vec se zbrinuo do kraja zivota, trba mu cestitati ostvario je tzv. hrvatski san, svaka cast

Komentiraj...
Vidi sve komentare