To je to što me zanima!

'Jesam li igrao rukom van 16? Ne znam, bolje ćete vi vidjeti'

Bila je ista taktika kao i kad sam mu obranio protiv Rijeke. Nisam mu ništa rekao. Taktiku ću i do idućeg derbija zadržati za sebe, rekao je Karlo Letica, koji je bio najraspoloženiji igrač derbija
Vidi originalni članak

Ne bih sebe izdvajao, bitna je momčad, ali ovo je sigurno bio moj dan iz snova. Prvi derbi u Maksimiru i odmah pobjeda, rekao je Karlo Letica, ponajbolji igrač derbija Dinama i Hajduka (0-1) na Maksimiru.

- Koja mi je obrana bila najteža? Stvarno ne znam, morat ću ih sve prelistati - rekao je presretni Letica koji je komentirao i situaciju kod udarca Soudanija.

OPET SUDAČKE KONTROVERZE Hajduk nanio Dinamu 1. poraz u sezoni. I to s igračem manje!

Pitali su ga je li igrao rukom izvan šesnaesterca netom prije gola Hajduka.

>>> Spornu situaciju pogledajte OVDJE.

- Stvarno ne znam, to ćete vi bolje vidjeti - odgovorio je Letica i osvrnuo se na promašeni Gavranovićev penal:

- Bila je ista taktika kao i kad sam mu obranio protiv Rijeke. Nisam mu ništa rekao. Taktiku ću i do idućeg derbija zadržati za sebe - nasmijao se Letica koji je šest utakmica zaredom bez primljenoga gola.

ANKETA Očajni suci: Letica je izvan 16 i to je crveni! A penal - smiješan

- Brojke, samo brojke. Samo je važno da pobjeđujemo, prvenstvo je dugo - rekao je Letica.

Predsjednik Ivan Kos i sportski direktor Mario Branco nakon utakmice spustili su se do svlačionice Hajduka, iz koje su se čuli uzvici oduševljenja.

- Imao sam sreće kod gola. Naravno, lijep je osjećaj dobiti derbi. Novi ugovor? Agenti su u kontaktu s klubom, ja sam sretan u Hajduku - rekao je Franck Ohandza, koji je danas odigrao jako dobru utakmicu.

NE MOŽE ZABITI LETICI Gavranoviću ne ide: I za Rijeku promašio penal protiv Hajduka

Idi na 24sata

Komentari 69

  • hastalavista_1 18.02.2018.

    A prekrsaj na igracu Hajduka pije poslane lopte Soudaniju??? Letica je ionako lijepo izasao na crtu i bio na lopti mislim da bi bilo glupo gledati u par centimetara!

  • 18.02.2018.

    Nevjerojatno kako igraci Hajduka nikad nista ne znaju,uvijek se prave blesavi.A navijaci Hajduka svaki puta pokazu koliko mogu biti licemjerni,uvijek izokrecu stvari kako im odgovara.Pogledajte tu razliku i igraci i navijaci Dinama veliki i u porazu.Ono sto ovi s juga nikad nece biti.Nadam se skorom odlasku Mamica i ostale bagre koji su Dinamu nanjeli samo štetu.Tad ce valjda i navijaci opet biti ko jedno,a onda cete morat tražit novog krivca,to jedino i znate,svi su krivi za vaš 12godišnji post.Lijep pozdraz iz Zagreba,želim vam još barem 20 godina gledanja Dinamu u leđa.

  • Samarsa 18.02.2018.

    Jesi jesi mali a sad pusti pticu i ostalu tovariju nek kmece zbog penala a ovo nitko od vas "postenih" ajduka nije vidio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare