To je to što me zanima!

Jesu li Brazilci malo previše samouvjereni? Neymar i ekipa pripremili ples za gol Hrvatskoj

Plesne kolovođe jesu Neymar, Vinicius Juniors, Raphinha i Paqueta. Uz trening i sve ostale obaveze uvježbavaju i koreografiju, a protiv Južne Koreje pridružio im se i izbornik Tite.
Vidi originalni članak

Tko ne voli naš ples, imat će problem jer ćemo mi i dalje plesati i nije nas briga.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rekao je to napadač Brazila Richarlison i jasno poručio konkurenciji na Svjetskom prvenstvu. Brazilci su se već dosta naplesali u Kataru i, kako kaže Richarlison, ne namjeravaju stati iako za svoj performans dobivaju i kritike jer nekima se čini da time ponižavaju protivnika.

MI SMO EUROPSKI BRAZILCI Pretvori svoje ime u brazilsko: Ma kakav Neymar, dominirat će Marceleto, Lukildo i Livakovaldo IZBORNIK NA JEDAN DAN Složite pobjednički sastav za Brazil: Tko bi trebao igrati?

Plesne kolovođe jesu Neymar, Vinicius Juniors, Raphinha i Paqueta. Uz trening i sve ostale obaveze uvježbavaju i koreografiju, a protiv Južne Koreje pridružio im se i izbornik Tite.

- Kod prvog gola Južnoj Koreji zaplesali Pagodao do Birimbola, glazbu Os Quebradeiras uz produkciju Machadeza, koja je u ovom trenutku najslušaniji TikTok sadržaj - rekao je Paqueta pa otkrio da su već pripremili koreografiju za Hrvatsku.

TRENING 'VATRENIH' Javili smo se s prvog treninga uoči Brazila: Sosa se vratio, ali Brozović nije trenirao. Evo zašto 'BILO JE VRUĆE' 'Zaboravljena' utakmica Brazila i Hrvatske prije 26 godina: Rapaić 'vozao' velikog Didu

- Za Hrvate ide Warm up Senta Senta Suave, pjesma pjevača Buarquea, prijatelja Viniciusa Juniora, koju je izbacio u suradnji s Kevinom O Chrisom.

Brazilci su, dakle, duboko samouvjereni da će zabiti i Hrvatskoj. Nadamo se da su ovaj put ipak malo pretjerali...

- Mogu oni raditi što hoće nakon gola. Ne mislim da je nepoštovanje kad plešu. Brazilci tako žive, uz pjesmu i ples - rekao je na tu temu naš Dejan Lovren.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • aciviij 10.12.2022.

    Sada plešu u zračnoj luci!

  • milky 08.12.2022.

    neka.neka.nek se dignu u visine mislit ce lako cemo, a nasi ce onda cvrsto igrati i iskoristiti nadam se danse

  • T'jt-šmznm 08.12.2022.

    Kad ih pobjedimo mi bi smo trebali zatancat folklorno kolo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare