To je to što me zanima!

Jezive scene u Brazilu: Policija upucala navijača u neredima...

Brazilska policija ubila je jednog navijača Vasco da Game poslije utakmice i velikog derbija s Flamengom. Incident se dogodio nakon što je na tribinama izbila masovna tučnjava uzrokovana neredima
Vidi originalni članak

Veliki derbi Vasco da Game i Flamenga pao je u drugi plan nakon što je utakmica završila pobjedom gostiju 1-0. Sve što se događalo na travnjaku ostalo je u sjenci nemilih događaja, koji su zavili Rio de Janeiro u crno.

Nezadovoljni rezultatom i događanjima na terenu, domaći navijači počeli su divljati po završetku susreta. Policija je morala reagirati, ali cijela situacija izmaknula je kontroli i jedan navijač je smrtno stradao nakon što ga je policajac usmrtio vatrenim oružjem.

Preminuli nije bio jedini upucan. Ranjena su još dvojica, ali samo je 27-godišnjak podlegao ozljedama. Pojedini navijači spas su tražili bijegom u novinarske i svečane lože, a kaos s tribina kasnije se preselio i na gradske ulice.

Brazilske vlasti dale su istražiti cijeli slučaj pošto je javnost bijesna i tvrdi da je bilo prekomjerne upotrebe sile. Iz policije tvrde da nisu drugačije mogli zaustaviti podivljalu hordu.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Rudica 10.07.2017.

    Sprejati k'o komarce i onda 'pljas'!!!

  • mesuney1 10.07.2017.

    Policija je obavila svoj posao, kada bi tako kod nas radili ne bi vise torcidi i slicnima palo na pamet raditi takve stvari.

  • karika69 09.07.2017.

    Taj prokleti nogomet treba zabraniti u cijelom svijetu. Ni u jednom sportu nema toliko nereda , toliko mrznje i netrpeljivosti među ljudima...sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare