To je to što me zanima!

Joachim Loew neće voditi Njemačku u četvrtfinalu?

Disciplinska komisija Uefe suspendirala je njemačkog izbornika Loewa zbog isključenja na utakmici protiv Austrije. No slučaj još nije okončan
Vidi originalni članak

Njemački izbornik Joachim Löw najvjerojatnije neće moći voditi "Elf"u četvrtfinalu protiv Portugala jer ga je Uefa suspendirala zbog isključenja protiv Austrije.
Disciplinska komisija striktno se pridržavala pravila natjecanja u kojima stoji da se bilo koji igrač ili sužbena osoba koja zasluži isključenje na Euru automatski suspendira za sljedeću utakmicu, a to je u Löwovu slučaju četvrtfinale s Portugalom.
Glasnogovornik Uefe William Gaillard ipak je kazao kako slučaj nije okončan jer Uefa skuplja izvješća od obje momčadi, suca i delegata utakmice, te da će tek tada odlučiti je li Löw opravdano isključen. Njemački novinari tvrde da će Uefa gotovo sigurno promijeniti odluku u srijedu i da će izbornik biti na klupi.
Löw i austrijski izbornik Josef Hickersberger isključeni su u 40. minuti prvog poluvremena utakmice između Austrije i Njemačke zbog verbalnog sukoba.
Iako je Austrija ispala, Uefa je suspendirala i Hickersbergera, koji će tu kaznu odraditi u kvalifikacijama za SP 2010.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Knight Cross 17.06.2008.

    Idemo Nijemci! Naše je polufinale! I nadam se da cemo opet pobijedit!

Komentiraj...
Vidi sve komentare