Obavijesti

Sport

Komentari 1

Joachim Loew neće voditi Njemačku u četvrtfinalu?

Joachim Loew neće voditi Njemačku u četvrtfinalu?
1

Disciplinska komisija Uefe suspendirala je njemačkog izbornika Loewa zbog isključenja na utakmici protiv Austrije. No slučaj još nije okončan

VIDEO

Njemački izbornik Joachim Löw najvjerojatnije neće moći voditi "Elf"u četvrtfinalu protiv Portugala jer ga je Uefa suspendirala zbog isključenja protiv Austrije.
Disciplinska komisija striktno se pridržavala pravila natjecanja u kojima stoji da se bilo koji igrač ili sužbena osoba koja zasluži isključenje na Euru automatski suspendira za sljedeću utakmicu, a to je u Löwovu slučaju četvrtfinale s Portugalom.
Glasnogovornik Uefe William Gaillard ipak je kazao kako slučaj nije okončan jer Uefa skuplja izvješća od obje momčadi, suca i delegata utakmice, te da će tek tada odlučiti je li Löw opravdano isključen. Njemački novinari tvrde da će Uefa gotovo sigurno promijeniti odluku u srijedu i da će izbornik biti na klupi.
Löw i austrijski izbornik Josef Hickersberger isključeni su u 40. minuti prvog poluvremena utakmice između Austrije i Njemačke zbog verbalnog sukoba.
Iako je Austrija ispala, Uefa je suspendirala i Hickersbergera, koji će tu kaznu odraditi u kvalifikacijama za SP 2010.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju