To je to što me zanima!

Joan Laporta: Barcelona je pogriješila s Titom Vilanovom

On je dobar trener s velikim znanjem i bio je dobar učenik kod Pepa. No, trebalo mu je razdoblje prilagodbe kako bi mogao raditi ovaj posao koji sada radi, kaže Laporta
Vidi originalni članak

Bivši predsjednik Barcelone Joan Laporta istaknuo je kako je katalonski klub prošlog ljeta pogriješio što je za trenera prve momčadi  imenovao Tita Vilanovu.

- Imenovali su Tita jer su bili nervozni nakon što je Guardiola odlučio otići. Za Vilanovu je to bilo prerano. On je dobar trener s velikim znanjem i bio je dobar učenik kod Pepa. No, trebalo mu je razdoblje prilagodbe kako bi mogao raditi ovaj posao koji sada radi - rekao je Laporta za DPA.

Rekao je kako je Barca morala pronaći zamjenu za Vilanovu kada se saznalo da boluje od tumora parotidne žlijezde.

- Takvu odluku je teško donijeti, ali to je bilo potrebno. Trebao je doći novi trener do kraja sezone, kako bi Vilanova dobio priliku da se oporavi od bolesti bez stresa - zaključio je Laporta.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Nerd86 05.05.2013.

    Dok je pobjeđivao dizali su ga u nebesa, sad izgubi od 3 puta bolje ekipe i odmah nije trener za Barcu..

  • pacovikozec 04.05.2013.

    najskuplja momcad danasnjice si nesmije dozvolit onakvu igru u polufinalu protiv bayerna

  • Avatar 04.05.2013.

    Tito je najbolji trener za Barcelonu i ne treba davati novce za nekakve skupe trenere, kao što davaju nekakvi klubovi.. treba samo tako nastaviti raditi, barca je ovu sezonu imala dosta pehova sa igracima, nisu bili u formi a i ozlijeda je bilo dosta, tako na ljeto kupiti 2-3 igraca nova i krenuti u osvajanje Lige prvaka i Španjolskog prvenstva..!

Komentiraj...
Vidi sve komentare