To je to što me zanima!

Joe Šimunić: Umoran sam, moram odmoriti glavu...

Svi pristigli hrvatski reprezentativci odreda su ponavljali koliko su umorni od naporne sezone, no svi jedva čekaju utakmicu s Ukrajinom...
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativci okupili su se u četvrtak u Zagrebu. Naravno, svi su gledali finale Lige prvaka, no jedino na što misle je kvalifikacijska utakmica za SP 2010. s Ukrajinom.
- Sezona je bila naporna, ali za reprezentaciju sam uvijek spreman. Bit će sve u redu jer za reprezentaciju svi daju maksimum, pogotovo u najvažnijim i najtežim utakmicama. Jaki su Ukrajinci, no vjerujem da će se braniti i pokušati nam prijetiti iz kontri. No nama ta pobjeda neophodno treba i naći ćemo načina da dođemo do nje kao i uvijek dosad - rekao je Luka Modrić, koji je u debitantskoj sezoni oduševio gazde u Tottenhamu.
U Premiershipu ima sve više Hrvata, a od sadašnjih je reprezentativaca Niko Kranjčar igrač s najduljim stažem u najjačoj ligi svijeta.
- Situacija nije idealna, ali moramo pobijediti. Neki su ozlijeđeni, uključujući mene, ali uvijek nađemo izlaz iz problema. To nam je najvažnija utakmica kvalifikacija. Jaki su, ali na svojem stadionu mi smo favoriti - priča Niko te o finalu Lige prvaka dodaje:
- Predivan finale. Drago mi je da je Barcelona osvojila naslov. Draži su mi od Manchestera. Nisam iznenađen što su pobijedili, no očekivao sam da će United biti otvoreniji. Nisu se snašli nakon gola, ali to je uvelike zasluga Barce.
Niko će gledati i večerašnji finale Kupa između Dinama i Hajduka.
- Velika je to prednost Dinama (3-0) i teško će Hajduk stići tu razliku - kaže Kranjčar.
Danijel Pranjić mogao bi se pridružiti hrvatskoj koloniji na Otoku.
- Ne znam još ništa o odlasku. Imam puno ponuda, ali čekam da sezona završi - kaže Pranjić, o kojem se već tjednima nagađa kao o novom pojačanju Liverpoola.
Josip Šimunić također je na izlaznim vratima kluba. I on bi mogao završiti u Premiershipu, no u obzir dolaze samo priče o Ukrajini.
- Ukrajinci su kvalitetni, no igrali smo i protiv boljih i pobjeđivali smo. Ne bojim se. Jako sam umoran. Jedva čekam kraj sezone, treba mi malo odmora da odmorim glavu - kaže Joe.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_34983 28.05.2009.

    svaka čast srni, ali joe je zaslužio biti kapetan. iako su to nijanse. joe je stariji. i to kaže hajdukovac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare