To je to što me zanima!

John Hećimović: I na semaforu su me pitali za karte za Arenu

Sve ulaznice za prve dvije utakmice u Areni su rasprodane. Od Dominika Kanaeta karte žicaju i na Facebooku, a Johna Hećimovića zaustavljaju čak i na cesti
Vidi originalni članak

Led je puno sporiji nego u Ledenoj dvorani, pa nam je trebalo vremena da se priviknemo. Manje je i igralište. Zato će se igrati puno čvršće i bit će još više kontakta, ali gledatelji će uživati, rekao je T. J. Guidarelli nakon zadnjeg treninga uoči utakmica u Areni.

Jučer su rasprodane sve ulaznice za utakmice protiv KAC-a i Vienna Capitalsa, a za druge dvije utakmice ostalo ih je manje od 1000.

- I mi smo dobili vrlo malo karata, a valjda je 1000 ljudi od mene žicalo karte. Neki dan mi se na Facebooku javio tip koji se preziva kao ja. Uvjeravao me da smo u rodu i da mu dam koju kartu - rekao je kroz smijeh Dominik Kanaet, a slične probleme imao je i sjajni “medvjed” John Hećimović.

- Svoje ulaznice dao sam rodbini iz Zaprešića, a stalno mi zvoni mobitel. Neki dan me čovjek zaustavio na semaforu jer je vidio moju sliku na autu. Spustio je prozor i pitao imam li koju ulaznicu - rekao je John.

Među 15.200 gledatelja, koliko će danas biti u Areni, bit će i onih koji će navijati za Klagenfurt. Dolaze sedam autobusa njihovih obožavatelja, stižu i mnogi drugi ugledni gosti, a očekuje se i dolazak premijerke Jadranke Kosor te predsjednika Ive Josipovića.

- Ja i neki dečki koji su od početka ovdje zaista smo vrlo uzbuđeni uoči nastupa u Areni. Prije godinu i pol nismo uopće znali kamo dolazimo i nismo mogli ni sanjati ovakvo što - rekao je kapetan Alan Letang, a iz Medveščaka su zamolili navijače da što ranije dođu u Arenu kako bi izbjegli gužve na ulazu.

Čaše od Arene do HNK, dvije tone čipsa

Za četiri utakmice u Areni Pan je pripremio 60.000 čaša piva, koje poredane jedna kraj druge čine kolonu dugu šest kilometara. Franck sprema dvije tone grickalica, a Arena Ice Fever pratit će 40 domaćih i stranih medija te tri televizijske kuće.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • igorsb1 21.01.2011.

    veceras ce bit mjau prmjau klagenfurt

  • real_madrid 21.01.2011.

    jedva čekam početak

  • user_78569 21.01.2011.

    Zig-Zag Mwdveščak

Komentiraj...
Vidi sve komentare