To je to što me zanima!

'John McEnroe': Marina čekaju Murray, Wawrinka i Nishikori

BIT ĆE NAPETO Marin Čilić će na završnom Mastersu u Londonu igrati u skupini s Andyjem Murrayem, Stanom Wawrinkom i Keijem Nishikorijem. Naslov brani Novak Đoković, koji je u drugoj skupini
Vidi originalni članak

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić saznao je suparnike na završnom Masters turniru u Londonu. Ždrijebom je odlučno da će Marin igrati u Londonu od 13. do 20. studenog u skupini "John McEnroe" s novim svjetskim brojem jedan Andyjem Murrayem, hrvatskim zetom Stanom Wawrinkom i svojom 'mušterijom' Keijem Nishikorijem.

Prvi nastup Čilić će imati protiv Murraya u ponedjeljak 14. studenog od 21 sat. Britanac i Čilić su se do sada susreli 14 puta, a Marin je upisao tri pobjede. U drugoj skupini "Ivan Lendl" igrat će Novak Đoković, Miloš Raonić, Gael Monfils i Dominic Thiem.

Još jedan Hrvat nastupit će na završnom Mastersu, a riječ je Ivanu Dodigu koji je izborio nastup na završnom turniru u parovima. Dodig će u paru s Brazilcem Marcelom Melom igrati u skupini "Edberg/Jarryd" u kojoj su još braća Bryan, Murray/Soares i Huey/Mirnyi. Dodig i Melo će svoj prvi nastup imati nedjelju 13. studenog od 13 sati, a igrat će protiv braće Bryan.

Inače, završni Masters je u singl konkurenciji zadnje četiri godine osvajao Novak Đoković dok su u parovima prošle godine slavili Rojer i Tecau.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • na1987 08.11.2016.

    Iako je jača skupina, Marinu puno bolje leže ovi protivnici od protivnika Monfils, Raonić i Thiem. Ajmo Marine, svi smo uz tebe! Samo jako!

  • 07.11.2016.

    Dosta nezahvalno išta prognozirati, vrlo lako može Marin završiti s 0-3 ali i s 3-0 obzirom da će Murray biti malo "psihološki" potrošen, Wawrinka se ne može sastati s lopticom zadnje vrijeme a Nishikoria se ne treba bojati što smo vidjeli u Baselu...

  • blokirani_lovac 07.11.2016.

    Jedno je sigurno, Andy uzima zavrsni turnir s pola gasa, a Novak ako prodje grupu napravio bi i vise od svojih i nasih ocekivanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare