To je to što me zanima!

Joke Vranković: Hendikep je što nema Trea Kelleya

Cibona večeras (19.15 sati) igra kod Lietuvos Rytasa. U momčadi neće biti Kelleya, a zbog želučanih problema upitan je i Sam Hoskin
Vidi originalni članak

Iako u gostima u Euroligi nisu pobijedili od ožujka prošle godine, već 12 utakmica, cibosi su uoči svakog ovosezonskoga gostovanja ostavljali dojam da vjeruju kako mogu prekinuti crni niz. Uoči puta u Litvu nisu bili tako uvjerljivi. Šokantni poraz od Geoplina kao da je ostavio dublji trag.
- Čeka nas teško gostovanje kod domaćinski orijentirane momčadi. Već dugo imaju istu okosnicu momčadi, fizički su jaki i taktički potkovani. Samo maksimalnim angažmanom možemo pokušati dobiti u gostima - poručio je Damir Mulaomerović, koji će morati preuzeti golemi dio odgovornosti u razigravanju s obzirom na to da Tre Kelley zbog ozljede neće ni putovati na sjever, a oporavljeni Morović na vlastiti je zahtjev na izlaznim vratima iz Cibone.
- S obzirom na njihovu kompoziciju, brzi stil igre s puno trčanja i šutova, velik je hendikep što nema Kelleya - priznao je trener Joke Vranković.
Možda neće biti ni Hoskina, koji ima želučane probleme. A bez njih dvojice, što zbog kvalitete koju nose, što zbog poremećene rotacije, cibosima možda ni najavljeni maksimalni angažman ne pomogne da iznenade momčad koja, prema Jokinim riječima, igra najbolju košarku u skupini.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare