To je to što me zanima!

Joke Vranković napustio klupu Cibone, oprostio se od igrača

O nasljednicima Joke Vrankovića još se ne priča, a na raspolaganju su Subotić, Repeša, Giergia, Brajković i Petrović. Vranković se od igrača oprostio na treningu
Vidi originalni članak

Kao grom iz vedra neba odjeknula je danas vijest da Josip Vranković napušta Ciboninu klupu, nakon nepunih osam mjeseci vođenja momčadi.

Bivši hrvatski izbornik od igrača se oprostio na jutarnjem treningu, kad ih je i obavijestio da odlazi. Vijest je malo zatekla i klupske čelnike, jer za samo dva dana Cibona kod kuće igra utakmicu regionalne ABA lige s Union Olimpijom (koja je označena kao prekretnica za Vrankovića), a u utorak ih čeka nova europska utakmica - u 3. kolu Eurokupa gostuju u Donjecku kod istoimene momčadi.

O nasljednicima se pod Ciboninim tornjem još ne priča, a od slobodnih trenera na raspolaganju su Slobodan Subotić, Jasmin Repeša, Dario Giergia, Dražen Brajković te Aleksandar Petrović, iako je Aco rekao da se u Cibonu više nikad neće vratiti). 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sosqe 25.11.2011.

    daleko naajljepsa vijest danas..konacnoo..ajmo sad repešu za trenera i vracamo cibonu na stare staze slave..

  • 20bucks 25.11.2011.

    Dražen Brajković i Dario Giergia nemaju šta tražit na klupi Cibone kao glavni treneri, a preostala trojica su okej. Isto tako jeste li vi sigurni da je on dao otkaz a nije ga dobio? Eto višestruko se pokazalo i dokazalo da Vranković nije za ozbiljnog trenera i normalno je da je dobio pedalu iz reprezentacije a sada još jednom po drugi puta iz Cibone. Zašto ljudi koji su ga postavljali na ta mjesta ne snose nikakve posljedice nego su svojim guzicama napravili vakum u foteljama u koje su zasjeli? Pa oni bi prema vrhu odgovornosti također trebali letjeti. Ali to je sada ona druga priča o tome kako se i radi koga godinama sustavno uništava košarka u hrvatskoj.

  • jarunos 25.11.2011.

    hvala bogu dragom kaj je otisao.Idi nek ti je sa srecom al moju Cibonu spasi svojim odlaskom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare