To je to što me zanima!

Jokić kažnjen zbog odgurivanja milijardera, vlasnika Phoenixa

Podsjetimo, Jokiću je pretkraj druge četvrtine svirana tehnička nakon što je laktom odgurnuo vlasnika Phoenixa, s kojim je ušao u kratki fizički i verbalni sukob nakon što je htio uzeti loptu
Vidi originalni članak

Navijači Denvera mogu odahnuti! Nikola Jokić nije strogo kažnjen zbog odgurivanja milijardera Mata Ishbije, inače vlasnika Phoenix Sunsa, tijekom četvrte utakmice polufinalne serije na Zapadu.

Srpski centar mora platiti novčanu kaznu u iznosu od 25.000 dolara, a obzirom da godišnje zarađuje više od 30 milijuna, to za njega ne bi trebalo predstavljati veliki problem.

Podsjetimo, Jokiću je pretkraj druge četvrtine svirana tehnička nakon što je laktom odgurnuo vlasnika Phoenixa, s kojim je ušao u kratki fizički i verbalni sukob nakon što je htio uzeti loptu koja je izašla izvan granica parketa i otišla među publiku.

SUKOB NA NBA TERENU VIDEO Jokić odgurnuo vlasnika protivničke ekipe! 'On je prvi stavio ruku, ne može to raditi...'

Snimka incidenta:

Američki mediji odmah su se potom raspisali o mogućoj drakonskoj kazni kojom bi Jokić propustio ostatak serije, no to se na sreću Denverovih, a na nesreću navijača Phoenixa, neće dogoditi. 

NBA NOĆ Jokić dobio udarac u 'Jokiće' pa odigrao maestralnu partiju: Na utakmicu od povijesti NBA lige NBA DOIGRAVANJE Warriorsi zaustavili LeBrona i ekipu: Izjednačili su u seriji

Denver i Phoenix su, podsjetimo, izjednačeni u seriji (2-2), a peta utakmica na rasporedu je u noći na srijedu u 4 sata po hrvatskom vremenu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • posve posve 09.05.2023.

    znaci gledateljima je dozvoljeno oduzeti loptu igracu i odbiti mu je vratiti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare