To je to što me zanima!

Jokić: NBA majstor 20 kg lakši!

Fenomenalni centar Denvera bio je poznat po tome da protivnike pošalje 'po ćevape', a onda 'te ćevape i pojede', ali za vrijeme karantene čovjek se stesao kao nikad u životu, navodno se vide i trbušnjaci
Vidi originalni članak

All Star, 100%-ni. Najbolja petorka lige (dakle: kao stranac - najbolji NBA centar). Pet godina u Americi. Preko 20 poena, 10 skokova i 7 asistencija po utakmici. Svaki drugi dan u Top 10 ili top 5 poteza. Visok 213 cm, ima tek 25 godina...

On je: tihi, a nasmijani centar Denvera i Srbije - velemajstor košarke, Nikola Jokić. Nekad poznat po tome da protivnike pošalje 'po ćevape', a onda 'te ćevape i pojede'. Ali 'Joker' se u karanteni istesao, kao nikad u životu!

POGLEDAJTE VIDEO: 'PREPOLOVLJENI' NIKOLA JOKIĆ

Njegovi Nuggetsi su zasad treća momčad Zapada i šesta momčad cijele NBA, a konkurenciji zastrašujuće zvuči da je div s tehnikom play-makera fizički skočio razinu više. Navodno do te mjere da se umjesto uvijek vidljive 'škembe' sada ističu trbušnjaci.

BOGDANOVIĆ BEZ GLASOVA Jokić u prvoj petorci NBA lige, LeBron James tek u trećoj...

- Istina je. Jokić ima trbušnjake. Slagao je kilograme od dolaska u NBA, sad je sve to skinuo. Čudno je vidjeti ga, fizički bolje izgleda, a kreće se: fantastično - priča jedan od čelnika Denvera, Tim Connelly.

NBA PARKETI Strašni Jokić zabio 39, ali nije mogao sam! Detroit je bio jači

A pomoć́ni trener, Španjolac Jordi Fernandes. još je ranije istaknuo da Jokić ima onaj 'X-faktor' kao LeBron:

- Sve zna s loptom, sve vidi na parketu, istodobno je i lider i izvor pozitivne energije, a svatko tko igra s Nikolom: postaje bolji igrač. Dugo sam to gledao kod LeBrona, danas vidim kod Jokića: svi žele igrati s njim. Čini ih boljima, popravlja im statistiku i time zapravo zarađuje novac jer onda potpisuju bolje ugovore! - rekao je Fernandes.

'Joker' je smršavio 20 kg, a 'ono što je ostalo' pretvorio u mišiće. Još jedan razlog zbog kojeg: jedva čekamo NBA!

Jokić prije karantene:

Stesani 'Joker' danas:

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Ronald555 13.06.2020.

    Jel i to hrv messi kao onaj nogometas

  • cvet 13.06.2020.

    Da. Sad je premršav kao da je bolestan

  • __Che__ 12.06.2020.

    Neznam,nekako premrsav...ne kuzim sto je falilo prije

Komentiraj...
Vidi sve komentare