To je to što me zanima!

Jol hvali Petrića: Ima dobru statistiku, redovito će zabijati

Petrić spada u grupu igrača koji će zabijati golove, možda ne 20 u 20 utakmica, ali zabit će jednoga u dvije utakmice, rekao je trener Fulhama o Mladenu Petriću
Vidi originalni članak

Sjajan debi Mladena Petrića na otvaranju sezone engleskog nogometnog prvenstva donio mu je brojne hvalospjeve u otočkim medijima.

Podsjećamo, zabio je hrvatski napadač dva gola uz asistenciju u visokoj 4-0 pobjedi protiv Norwicha, a otočki mediji i posebice klupski navijači oduševljeni su novim pojačanjem "cottagersa" koji je doveden bez odštete iz HSV-a. Toliko oduševljeni da je već zaboravljen američki napadač Clint Dempsey, četvrti najbolji strijelac lige prošle sezone sa 17 postignutih golova, koji je izrazio želju za promjenom sredine.

- Petrić spada u grupu igrača koji će zabijati golove, možda ne 20 u 20 utakmica, ali zabit će jednoga u dvije utakmice – komentirao je trener Fulhama Martin Jol, koji Petrića jako dobro poznaje još iz HSV-a.

- To je dobra statistika, ali nije ju imao prošle sezone. Ako niste u Manchester Unitedu, Real Madridu ili Barceloni, morate dovesti kvalitetu kada ne igrate dobro. Mislim da smo mi to učinili s Petrićem – dodao je nizozemski menadžer.

Prethodno sjajnom otvaranju sezone Petrić je kvalitetnu formu pokazivao i u predsezoni u kojoj je zabio pet golova u šest odigranih susreta.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • solo92 21.08.2012.

    govoril sam ja svome ocu, Petrić je pravi napadiač za našu repku, nije mu veliki zalogajpreveslat 1 il 2 igrača a pogotovo mu nije problem bilo puknut sa 20-25 metara, on je klasa samo mi je žal kaj je sad već u onim godinama u kojima večina igraca počinje odlazit u penziju, no nadam se da bude ko Drogba, zabijal golčine protiv velikih sa barem 35 god :)) samo tako Petriću svima trpaj samo ne mojemu Chelseau :)

  • LebronPetrovic 21.08.2012.

    Koga sluša Petrić ? Joleta

  • libeluli 20.08.2012.

    mladen je odličan nogometaš s navikama stečenim u modernim zemljama i zato ga neki ne razumiju...imaj i dalje svoje ja ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare