To je to što me zanima!

Jol: Nadam se da će Petrić zabiti Manchester Unitedu

Ne radi se o zabijanju Norwichu već Manchester Unitedu. Nadam se da Petrić, Dembele, Ruiz i Rodallega mogu zabiti, rekao je trener Fulhama uoči gostovanja
Vidi originalni članak

Nakon uvodnog gaženja Norwicha 5-0 u prvoj utakmici sezone, Fulham u 2. kolu Premiershipa u subotu čeka prvi pravi i najteži ispit protiv Manchester Uniteda.

Inspiriran uvjerljivom pobjedom na sezonskoj premijeri menadžer 'cottagersa' Martin Jol ne strahuje od prošlogodišnjeg doprvaka na Old Traffordu već očekuje golove od svojih napadača.

Nizozemski strateg nije ni osjetio neigranje najboljeg strijelca prošle sezone Clinta Dempseyja, koji je na odlasku, jer su se nova pojačanja pokazala kao pun pogodak.

Posebno se istakao hrvatski reprezentativac Mladen Petrić, koji je u premierligaškom debiju zabio dva gola Norwichu i upisao asistenciju.

- Ako pogledamo prošlu sezonu Clint je zabijao velikim momčadima poput Arsenala i Chelseaja. Zbog toga smo imali zapaženih rezultata. Ne radi se o zabijanju Norwichu već Manchester Unitedu - rekao je Jol, koji očekuje golove u Manchesteru od svojih novih pojačanja.

- Nadam se da Petrić, Dembele, Ruiz i Rodallega mogu zabiti.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 1skrlet 25.08.2012.

    Mladjo je odlicno igrao danas, steta sto nije zabio...

  • matacforza 25.08.2012.

    petriću puni mreže da te opet vidimo u repki!!!

  • Legenda17 25.08.2012.

    jedino on može je zabit glavu u pijesak nakon što ih ManU danas nagu*i

Komentiraj...
Vidi sve komentare