To je to što me zanima!

Jordan ne bi mogao trpjeti bolove koje je trpio LeBron...

Niti jedan sportaš u povijesti ne bi mogao igrati s takvim grčevima, niti ja, niti Michael Jordan. To je nemoguće! Ostavite čovjeka na miru, poručuje Thomas...
Vidi originalni članak

San Antonio Spursi pobijedili su u prvoj utakmici reprize finala NBA lige branitelje naslova Miami Heat sa 110:95, a susret je obilježila ozljeda LeBrona Jamesa, zbog čega su odmah uslijedile poprilično nepravedne usporedbe.

Najbolji igrač lige morao je zbog grčeva napustiti igru sedam minuta i 31 sekundu prije kraja, što je Spursima olakšalo posao pa su u posljednjoj četvrtini slavili sa 36:17 i riješili posao.

Da je James ostao, vjerojatno bi situacija izgledala bitno drugačije, pa su zato uslijedile kritike i usporedbe s Michaelom Jordanom i Isiahom Thomasom.

Naime, Jordan je igrao s jakom gripom i jedva stajao na terenu, ali ipak je odigrao susret i donio Bullsima pobjedu protiv Jazza nakon što je postigao 38 poena. Thomas je s natečenim zglobom igrao protiv Lakersa i zabio 43 poena te donio Pistonsima pobjedu. Očekivalo se da će LeBron "pregristi" i odigrati susret do kraja.

- To je apsurdno, niti jedan sportaš u povijesti ne bi mogao igrati s takvim grčevima, niti ja, niti Michael Jordan. To je nemoguće! Ostavite čovjeka na miru, sigurno bi ostao u igri da nije trpio nepodnošljive bolove - branio je Thomas Jamesa, a da zna koliko je zvijezdi Heata bilo teško potvrđuje činjenica da je susret pratio uživo iz prvih redova.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ragazzo20 08.06.2014.

    Svaka cast svima alii JORDAN je VRH VRHOVA u kosarci(moje misljenje)...Hvala bogu sto sam imo priliku odrastati u njegovoj eri

  • Legenda17 07.06.2014.

    Svatko tko je doživio i najmanji grč u mišiću neće napasti LeBrona. Kad ti napukne dio tijela ili izvrnes zglob, zbog adrenalina i vrućine tog dijela tijela ta bol se u tom trenutku ne osijeti i moguće je igrati kroz bol i ozljedu. Kog grčeva je NEMOGUĆE micati taj mišić, jer je neprirofno kontrahiran. Svojedobno je i Jordan prosjedio dobar dio PO utakmice zbog grčeva u želucu, koliko se ja sijećam.

  • Crni Zoki 07.06.2014.

    Strasno. Mislim da ne postoji niti jedan igrac da simulira bolove i to u finalu. Gluposti. Nije JL takav da glumata. Ima ih tamo podosta ali on svoje ime nece sigurno prljati s takvim glupostima. Vjerujem da nije mogao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare