To je to što me zanima!

Još bez primljenog gola: Istra s Poljuda ispraćena s 4 komada

Trener Marijan Pušnik izveo je nešto šareniji sastav, a priliku od prve minute dobili su Kalinić, Maganto, Memolla, Pejić, Tudor, Ismajli, Erceg, Bašić, Šimić, Kožulj i Franck Ohandza
Vidi originalni članak

Nogometaši Hajduka stigli su do najuvjerljivije pobjede ove sezone svladavši Istru na Poljudu 4-0. 

Trener Marijan Pušnik izveo je nešto šareniji sastav, a priliku od prve minute dobili su Kalinić, Maganto, Memolla, Pejić, Tudor, Ismajli, Erceg, Bašić, Šimić, Kožulj i Franck Ohandza. Upravo je Kamerunac otvorio golijadu na Poljudu u 43. minuti iz penala, nakon što je Fran Tudor pao u kaznenom prostoru Istre.

Ohandza je iz igre izašao u 60. minuti, nakon čega su pala još tri gola. Pogađali su Erceg (60'), Tudor (69') i Mujan (74').

Hajduk je ovom pobjedom skočio na drugo mjesto tablice, a i dalje je jedina momčad u HNL-u koja još nije primila gol. 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 244

  • Bueno 09.08.2016.

    Sviđa mi se Hajduk ove godine, borbeni su. Derbi ima smisla, atmosfera se nabrijava, a još da oboje (možda i Loksa) izbore Europska natjecanja, liga će nam rast samo tako.

  • jozabroz 08.08.2016.

    evo,bas fino, krenulo hajduku,,no kad je tu bas i istra da naglasim kako je i njima krenulo pa su se rjesili pravog trenera pamica, te uveli "nove snage" nove interesne grupe,i valjda im im miletic odreduje kako ce i ko igrat,jer kako inace opravdat toliko izgubljenih utakmica i bodova zaredom?no nema veze,ovdje je tema hajdukova pobjeda,,samo naprijed,,

  • Mercedes s klasa 08.08.2016.

    Do nedavno se "rugali" dinamu zato što je igralo dosta crnaca. A vidi sad, njih crnac spašava svaku utakmicu.. Ehh

Komentiraj...
Vidi sve komentare