To je to što me zanima!

Još jedan 'galactico' u Realu: Roberto Carlos dolazi u Madrid

Najbolji lijevi bek svijeta u svoje vrijeme Roberto Carlos vraća se u Real Madrid gdje će biti pomoćnik Zinedineu Zidaneu. Imao je sastanak s čelnicima Reala
Vidi originalni članak

Bivša zvijezda Reala i član famozne generacije 'galacticosa' Roberto Carlos vraća se u 'kraljevski' klub. Bivši nogometaš bit će jedan od pomoćnika novom treneru Zinedineu Zidaneu.

- Imao sam sastanak s Realom oko moje budućnosti u klubu - rekao je najbolji lijevi bek svijeta u svoje vrijeme.

- Uskoro ću znati kako i na koji način ću surađivati sa Zidaneovim Realom.

Roberto Carlos je za 'kraljeve' igrao od 1996. do 2007. godine i skupio više od 500 nastupa. Da je još uvijek vezan za Madrid potvrdio je pohvalom predsjednika Florentina Pereza radi zapošljavanja Francuza.

- Zidane je pravi vođa u svlačionici. Njegova osobnost učinit će ga vrlo uspješnim. Trener mora biti prijatelj sa svojim igračima, a upravo je to bio najveći problem Rafe Beniteza.

A nakon što je Neymar završio treći u izboru za Zlatnu loptu iza Messija i Ronalda, Carlos je dao nagovijestiti njegov transfer u Real.

- Mogu ga odvesti u Real Madrid. On je vrlo mlad i siguran sam da će sljedeće godine biti još bolji na dodjeli Zlatne lopte - zaključuje Roberto Carlos.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Marko Pejić 14.01.2016.

    on ce tamo i umrijeti

  • MissMadrid 13.01.2016.

    Figa za sportskog direktora , Raula za predsjednika , Morientesa i Owena za trenere napadaca , Casillasa za trenera golmana , Helgueru i Salgada da se pozabave na treninzima za branicima , Beckama za odnose sa javnoscu , Ronalda za motivatora , Gutia kao zastitara i spremni su

  • nikopolidis_71 12.01.2016.

    Sad neka pokaze Cristianu kako se pucaju slobodnjaci

Komentiraj...
Vidi sve komentare