To je to što me zanima!

Još jedan igrač bježi od Pepa: Bayern prodaje Götzea Juveu

Bayern je navodno sve dogovorio s Juventusom i sada samo preostaje da 'stara dama' riješi detalje ugovora pa da Mario Götze postane novi igrač prvaka Italije
Vidi originalni članak

Mario Götze i Mario Mandžukić ponovno će igrati u istoj momčadi. Nakon što su jednu sezonu odigrali zajedno u Bayernu, Mandžo i Götze sada će ponovno surađivati i u Juventusu.

Talijanski mediji javljaju kako je Bayern pristao prodati Nijemca 'staroj dami' te kako još preostaje samo da prvak Italije i čovjek odluke iz finala Svjetskog prvenstva u Brazilu dogovore osobne uvjete u ugovoru.

Talijani ne pišu o kolikoj je odšteti riječ niti je li taj prelazak dio transfera Vidala u Bayern, no dodaju kako će Bavarci imati mogućnost vratiti Götzea kada god to požele. Naravno, uz određenu odštetu.

Bio bi to posljednji u nizu 'bijegova' iz Bayerna u eri Pepa Guardiole. Bavarskog diva tako su od 2013. napustili Gomez, Luiz Gustavo, Van Buyten, Shaqiri, Mandžukić, Kroos, Schweinsteiger, Reina, Pizarro... Igrači od kojih bi se mogla složiti prilično dobra momčad.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • SDP-ov fan 18.07.2015.

    Ako je to istina stvarno šteta , po meni bolji igrač i od vidala i od švajnija , mislio sam da njegovim odlaskom ulazi u prvih 11 , al sam je sebi kriv, realno da nije pobiga za parama , da je nakon finala osta u borusije , pa da je možda prošle godine potpisa za neki top klub , real , bayern , barca danas u top 5 veznjaka svijeta

  • zeka626 18.07.2015.

    ovaj pep stvarno lakrdiju radi pa dve ce sustavno unistit mene kao navijaaca to stvarno boli

  • franz beckenbauer 18.07.2015.

    ma ja...pep.nema pojma. evo bayern - valencia 4-1.

Komentiraj...
Vidi sve komentare