To je to što me zanima!

Još jedan kiks Seville: Levante uzeo bod na Sánchez Pizjuánu

Sevilla je na Sánchez Pizjuánu ugostila Levante u potrazi za napredovanjem na vrh Primere, ali nije uspjela pobijediti. Gosti su izborili bod (1-1) golom u 80. minuti...
Vidi originalni članak

U prvoj nedjeljnoj utakmici 11. kola Primere Sevilla je opet igrala u terminu za matineje i opet nije pobijedila . Ovaj je put momčad Unaija Emeryja ugostila Levante i bila svega deset minuta udaljena od osvajanja tri boda, ali nije uspjela.

Andalužani su došli do vodstva u 31. minuti kada je Deulofeu s desne strane uposlio Vitola koji glavom lijepo zabija za 1-0.

Borbeni Levante zgrabio je veliki bod u 80. minuti nakon velike greške Sevillina golmana Beta koji je promašio loptu u pokušaju boksanja nakon kornera. Najspretniji je u šesnaestercu bio Víctor Casadesús za konačnih 1-1.

Sevilla je ovim remijem ostala na petom mjestu s 23 boda, koliko imaju i Valencija i Atlético (ali s utakmicom manje), dok je Levante uzeo tek deveti bod u prvenstvu te se i dalje nalazi u zoni ispadanja, na 18. mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • strmi007 09.11.2014.

    Na kraju će završiti između 4-6

  • zekica 09.11.2014.

    Nadam se da nitko nije Sevillu shvatio kao ozbiljnu konkurenciju za prvaka. Dobri su, daleko od toga da nisu, ali za vrh Primere ipak malo teže.

  • frenkyyy 09.11.2014.

    I Sevilla i Valencia a možda i Atletico će u svibnju bit petnaestak bodova iza Barce i Reala

Komentiraj...
Vidi sve komentare