To je to što me zanima!

Još jedan stadion u HNL-u čeka renovacija, u planu nove tribine

Gradski stadion u Koprivnici trebao bi nakon nadogradnje imati tribine sa sve četiri strane i kapacitet od 8.000 stolica kako bi zadovoljio sve kriterije za odigravanje međunarodnih utakmica
Vidi originalni članak

Želimo i radimo sve kako bismo klub digli na još jednu višu razinu, kako rezultatski, organizacijski i financijski, tako i infrastrukturno. U 2023. imamo u planu, između ostalog, izraditi glavni projekt i troškovnik za nadogradnju kompletnog stadiona, rekao je na nedavnoj sjednici klupske Skupštine predsjednik Slaven Belupa Robert Markulin.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Da njegove riječi nisu bile tek pusta obećanja, neslužbeno doznaju i Sportske novosti. Gradski stadion Ivan Kušek-Apaš u Koprivnici trebao bi nakon nadogradnje imati tribine sa sve četiri strane i kapacitet od 8.000 stolica kako bi zadovoljio sve kriterije za odigravanje međunarodnih utakmica. Cijela priča financirala bi se iz fondova Uefe i HNS-a, dok bi manji dio trebali pokriti klub i Grad Koprivnica, koji je vlasnik stadiona.

Glavna tribina bi imala oko 3.300 stolica, dvije tribina iza golova po 1.500, a istočna 1.700. Međutim, to su tek inicijalne brojčane zamisli budući da još uvijek nije poznata sudbina teniskih terena koji su već godinama smješteni tik do glavnog nogometnog.

UVERTIRA ZA NASTAVAK LIGE HNL prijateljske: Remi Gorice i Lokosa, Slaven dobio Varaždin BILA NAVIJAČKA VOJSKA Hajduk se pohvalio: Članarine su nam donijele više od milijun eura! Nemoguće, to je naš cilj

Osijekov Pampas samo što nije gotov, o Maksimiru se napokon vode konkretni razgovori između svih uključenih strana, sada i Kušek-Apaš... Čini se da se napokon nešto pokrenulo u Hrvatskoj. To valjda i zaslužuju klubovi iz države koja osvaja medalje na uzastopnim svjetskim prvenstvima.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Antitovar * *_433 30.12.2022.

    I Soldo bu imal ljepsi stadion od levaje...

  • Unyuns6190_5 30.12.2022.

    Hahahaha, čića-mića gotova je priča. Dok se nasmiješ već svi zaborave, a lova se pretače s računa na račun i svi sretni zadovoljni, a stadion stoji na mjestu, i takav kakav je napuni se jednom-dvaput godišnje kad gostuju Dinamo i Hajduk.

Komentiraj...
Vidi sve komentare