To je to što me zanima!

Još jedan važan igrač napušta Dinamo? 'Već ga dugo prate'

Mislav Oršić napustio je Maksimir i potpisao za Southampton, a put zapada uskoro bi mogao i drugi Dinamov reprezentativac Josip Šutalo. Za njega je navodno zagrizao Monaco
Vidi originalni članak

Dok Ante Čačić u Rovinju brusi formu za nastavak sezone s Dinamom i nastavak borbe za naslov na dva fronta, zimski Mercato u punom je jeku. A osim Mislava Oršića, koji je prošli tjedan potpisao za Southampton, na radaru europskih klubova su i drugi hrvatski reprezentativci.

POGLEDAJTE VIDEO: Borba za vlast u Dinamu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije svih, to je Josip Šutalo (22). Talijanski novinar Lorenzo Lepore, koji se bavi transferima, objavio je da je za Čapljinca zainteresiran Monaco.

"Dugo ga prate, a idućih nekoliko dana vjerojatno će se dogoditi nešto konkretno. Vrijednost je oko 20-22 milijuna eura", napisao je Lepore.

Šutalo je krajem prošlog prijelaznog roka bio blizu odlaska iz Dinama, tad je za njega jako zagrizao Leipzig i ponudio 18 milijuna eura fiksno uz još sedam milijuna eura bonusa, no pregovori su propali.

Monaco je u potrazi za stoperom nakon što je za 38 milijuna eura prodao Francuza Benoita Badiashilea (21) u Chelsea. Novca, dakle, ima.

- Josip je iznimno sretan u Dinamu, ali očito je da njegov međunarodni ugled raste. Već je na vidiku brojnih klubova, no rijetki mogu zadovoljiti financijske kriterije za mogući transfer. Ljeti se također šuškalo o Fiorentini, no to je samo jedan od klubova koji je pokazao interes. Najvažnije nam je da se Josip nastavi razvijati kao igrač - kazao je Šutalov menadžer Marin Bule u razgovoru s talijanskim novinarom Laporeom.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • RedDoor 10.01.2023.

    Pa vidjeli smo u LP i Hnl derbijima dosta grešaka. Malo iznad Hnl prosjeka.

  • 10.01.2023.

    a kada ce novi stadion???

  • daleko najjaci 10.01.2023.

    A Petkovic? Jel taj ostaje dozivotno,boji li se igrati u vecem klubu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare