To je to što me zanima!

Još jedna smrt: Iznenada umro mladi kamerunski nogometaš

Mladić iz Kameruna došao je prije nekoliko godina u Italiju kao izbjeglica, od spavanja po željezničkim postajama po Rimu i igranja za talijanski klub izbjeglica Liberi Nantes došao je do Rome koja ga je uzela ga pod svoje 2017. godine
Vidi originalni članak

Još jedna tragična vijest s nogometnih terena. Mladi nogometaš Joseph Bouasse Perfection preminuo je u nedjelju od posljedica srčane kljenuti u dobi od 21 godine.

Mladić iz Kameruna došao je prije pet godina u Italiju kao izbjeglica, od spavanja po željezničkim postajama po Rimu i igranja za talijanski klub izbjeglica Liberi Nantes došao je do Rome koja ga je uzela ga pod svoje 2017. godine dok je trener još bio Luciano Spalletti.

Na Olimpicu je upoznao zvijezde poput Tottija, De Rossija, Džeke, ali za prvu momčad nikad nije zaigrao. Potom je igrao na posudbi u Vicenzi, a nakon povratka u Romu skrasio se u rumunjskom Cluju ove veljače.

- Iznimno smo žalosni zbog prerane smrti bivšeg igrača naše mlade momčadi Josepha Bouassea Perfectiona. Naše su misli sa svima koji su mu bili bliski - oglasio se talijanski klub.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • rajdaš 26.05.2020.

    Prezime mu je perfekcija, ali doslovno.

  • domagoj4 25.05.2020.

    Umro od starosti vjerovatno... krivotvoreni papiri ko i obicno iz afrike

  • Prcko_Vitaminčić 25.05.2020.

    Ima zanimljivo prezime

Komentiraj...
Vidi sve komentare