To je to što me zanima!

Nova sramota Ukrajine: 'Uefa mora izbaciti Hrvatsku s Eura'

Izbornik futsal reprezentacije Ukrajine najavio je da će od Uefe tražiti diskvalifikaciju Hrvatske jer su hrvatski navijači navodno bacili ukrajinsku zastavu u smeće...
Vidi originalni članak

Navijači su bacili u smeće naše zastavice i zbog toga bi hrvatsku reprezentaciju trebalo diskvalificirati s Europskog prvenstva, rekao je ukrajinski izbornik Genadij Lisenčuk nakon utakmice u Spaladium Areni.

Hrvatska futsal reprezentacija pobijedila je u četvrtfinalu Europskog prvenstva Ukrajinu nakon boljeg izvođenja šesteraca, a junak utakmice bio je hrvatski golman Ivo Jukić. U regularnom dijelu utakmice bilo je 1-1, a Ukrajinci su si sami dali gol nakon gužve u šestercu.

Utakmica je doista bila tvrda, nije se umiralo u ljepoti, više je to bila šahovska postava uz odličnu hrvatsku obranu. Naši reprezentativci dodatno su bili 'napaljeni'  jer su Ukrajinci u kvalifikacijama za SP prodali utakmicu Azerbajdžanu i tako izbacili Hrvatsku s još jednog velikog natjecanja. A ovim riječima ukrajinski izbornik sigurno neće pridonijeti budućem mirenju ove dvije reprezentacije.

- Ne tražim razloge poraza, ali ne shvaćam zašto sudac nije vidio kad su našeg kapetana udarili laktom. To sigurno neće ostati nekažnjeno od Uefe, ali to nije fair play, to nikad prije nisam vidio. Hrvatski mladići su tek počeli igrati, ali njihovo ponašanje je sramotno i da sam na mjestu Uefe, ja bih njihovu momčad diskvalificirao s turnira- nizao je prigovore iskusni i očito loš gubitnik Lisenčuk.

Eto, tko gubi ima se pravo ljutiti, ali time je ova pobjeda baš protiv Ukrajinaca još i slađa.

Idi na 24sata

Komentari 122

  • pancho willa 09.02.2012.

    Jbg nije bilo srpskih zastava,pa dobre za bacanje bile i vaše!

  • ćeprolje 08.02.2012.

    tribali ste im uručiti one papiriće - gadovi mesički

  • Aguero87 07.02.2012.

    ja bi ponovija utakmicu s tim ako ih opet dobijemo, da imamo pravo našaketat ukrajinskog izbornika... obisit na stup srama i nek visi iznad spaladiuma njegova karikatura napravljena za gašenje čikova od cigareta....

Komentiraj...
Vidi sve komentare