To je to što me zanima!

Još jedno iznenađenje: Brazil zaustavio europske prvake!

Za razliku od Hrvatske Španjolci su vodili većim dijelom susreta, imali su čak i  šest golova razlike sredinom drugog poluvremena, ali na kraju su oni ti koji su jedva iščupali bod...
Vidi originalni članak

Ni drugi finalisti prošlogodišnjeg Eura nisu uspjeli do pobjede na otvaranju Svjetskog prvenstva u Egiptu. Brazilci su iznenadili sve i došli do boda protiv Španjolaca (29-29).

Za razliku od Hrvatske Španjolci su vodili većim dijelom susreta, imali su čak i  šest golova razlike sredinom drugog poluvremena, ali na kraju su oni ti koji su jedva iščupali bod.

KAKO SU IGRALI Mara sam razgrtao Japance, a Martinović više nije dobio šansu pokazati koliko je dobar...

Brazilci su u utakmici ušli serijom 4-0, a Španjolci su se nakon minute odmora pribrali i počeli igrati kako znaju i do kraja poluvremena u potpunosti preokrenuli utakmicu. 

U drugo su poluvrijeme ušli s tri gola prednosti pa i došli do najvećih šest golova prednosti, a onda su Brazilci 'podivljali'. Gubili su 24-18 da bi se s pet golova u nizu u potpunosti vratili u utakmicu. Pred sam kraj utakmice čak su i poveli (29-28), ali Španjolci su se pribrali i došli do boda.

Sole, Canellas i Fernandes zabili su po četiri gola za Španjolce, a podbacio je glavna zvijezda momčadi Alex Dujshebaev, zabio je tek dva.

Brazilci su imali tek sedam strijelaca u momčadi, ali zato su svi bili iznimno efikasni. Langaro i Moraes zabili su po šest komada, a pridružili su im se i Hackbarth i Rodrigues s po pet golova. 
MANUEL ŠTRLEK: 'Ne bih psovao, ali ušli smo u utakmicu baš kao papci...'

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare