Sport

Komentari 0

Još jedno iznenađenje: Brazil zaustavio europske prvake!

Još jedno iznenađenje: Brazil zaustavio europske prvake!

Za razliku od Hrvatske Španjolci su vodili većim dijelom susreta, imali su čak i  šest golova razlike sredinom drugog poluvremena, ali na kraju su oni ti koji su jedva iščupali bod...

Ni drugi finalisti prošlogodišnjeg Eura nisu uspjeli do pobjede na otvaranju Svjetskog prvenstva u Egiptu. Brazilci su iznenadili sve i došli do boda protiv Španjolaca (29-29).

Za razliku od Hrvatske Španjolci su vodili većim dijelom susreta, imali su čak i  šest golova razlike sredinom drugog poluvremena, ali na kraju su oni ti koji su jedva iščupali bod.

Brazilci su u utakmici ušli serijom 4-0, a Španjolci su se nakon minute odmora pribrali i počeli igrati kako znaju i do kraja poluvremena u potpunosti preokrenuli utakmicu. 

U drugo su poluvrijeme ušli s tri gola prednosti pa i došli do najvećih šest golova prednosti, a onda su Brazilci 'podivljali'. Gubili su 24-18 da bi se s pet golova u nizu u potpunosti vratili u utakmicu. Pred sam kraj utakmice čak su i poveli (29-28), ali Španjolci su se pribrali i došli do boda.

Sole, Canellas i Fernandes zabili su po četiri gola za Španjolce, a podbacio je glavna zvijezda momčadi Alex Dujshebaev, zabio je tek dva.

Brazilci su imali tek sedam strijelaca u momčadi, ali zato su svi bili iznimno efikasni. Langaro i Moraes zabili su po šest komada, a pridružili su im se i Hackbarth i Rodrigues s po pet golova. 

Najčitaniji članci