To je to što me zanima!

(Još) ništa od kazne: Hajduk protiv Slavena pred navijačima

Naime, Hajduk je zbog rasističkih povika neodgovornih pojedinaca na utakmici protiv Rijeke (4-0) kažnjen s jednom utakmicom bez gledatelja, a 'bili' su tu utakmicu kazne trebali odraditi protiv Slaven Belupa...
Vidi originalni članak

Iako se očekivalo da će Hajduk u petak od 19 sati na praznom Poljudu dočekati Slaven Belupo, Splićani će u toj utakmici ipak imati podršku svojih navijača.

Naime, Hajduk je zbog rasističkih povika neodgovornih pojedinaca na utakmici protiv Rijeke (4-0) kažnjen s jednom utakmicom bez gledatelja, a 'bili' su tu utakmicu kazne trebali odraditi protiv Slaven Belupa.

Hajduk se odmah žalio na tu odluku te se čekao susret žalbene komisije HNS-a, no do njega još nije došlo, a čini se da i neće do sljedećeg tjedna.

Obzirom na to da žalba odgađa izvršenje kazne, a rezultata žalbe još nema, Hajduk će protiv Slavena igrati pred svojim navijačima. 

Protiv Intera bila je najmanja posjeta ove sezone, nešto više od pet tisuća ljudi skupilo se na Poljudu po kišnom vremenu. No u petak se očekuje predivno i sunčano vrijeme i sukladno tome brojna podrška s tribina poljudske ljepotice.

Pobjedom nad Slavenom i uz kikseve glavnih konkurenata, Splićani bi stigli na korak od osiguranja pozicije koja vodi u kvalifikacije za Europu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • GARFILD 08.05.2019.

    Opet HNS pomaže ajduku, kao kod bivših suspenzija

  • POTPEC 08.05.2019.

    Pa logično HNS-u ne odgovara da Hajduk ima gledatelje na tribinama. Čekaju malo jaču utakmicu i brzopotezno će riješiti žalbu.

  • 08.05.2019.

    Pa bio je sastanak sa HNS -om i Marijanom Kustičem 😂 prvi uvijeti Jajduka se polako pokazuju 😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare