To je to što me zanima!

Još problema za Francuze: Na Hrvatsku bez opakog šutera!

Gille je na pripreme pozvao uglavnom iste igrače koji su igrali na SP-u u Egiptu s iznimkom golmana Pardina. Nema, jasno, ni Nikole Karabatića, nema ni Prandija, a ni opasnog šutera iz Lagardea
Vidi originalni članak

Tri dana prije otvaranja kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre protiv Hrvatske (petak, 21:00), francuski izbornik Guillaume Gille odabrao je 20 igrača s kojima će krenuti po Tokio. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nikola Karabatić ekskluzivno za 24sata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gille je na pripreme pozvao uglavnom iste igrače koji su igrali na SP-u u Egiptu s iznimkom golmana Pardina koji je postao senzacija protiv Norveške pa se ozlijedio. Nema, jasno, ni Nikole Karabatića, nema ni Prandija koji se ozlijedio uoči Egipta, a neće biti ni opasnog šutera iz njemačkog Löwena Romaina Lagardea koji je iz kluba došao ozlijeđen, pa će njegovo mjesto opet zauzeti Acquevillo koji je debitirao u Egiptu na velikom natjecanju. Otpisani su još Nahi, Konan i Pechmalbec.

EKSKLUZIVAN VIDEOINTERVJU Karabatić za 24sata: Poštujem Balića, ali prijatelji nismo. A tih 16.000 zvižduka me pogodilo...

Sve drugo je uglavnom poznato i identično onome sa SP-a, a gdje su Francuzi pokazali da to bez Karabatića ipak nije to. U Montpellieru neće biti ni publike, pa se uz nas sigurno nadaju i Portugalci koji dolaze s novom golmanskom postavom u kojoj nema, nažalost, više pokojnog Quintane, ali ni 43-godišnjeg "djedice" Humberta Gomeza. Nema ni Duartea koji igra baš u Montpellieru, dok se nadaju da će osposobiti obrambeno važnog Borgesa.

RUKOMETAŠI NA PRIPREMAMA 'Portugal će biti ključan za OI'

Tunis? Bannour će ipak igrati, ali ne i Sanai i Jaballah...

Francuska:

  • Golmani: Desbonnet, Genty, Gérard
  • Lijeva krila Descat, Guigou
  • Lijevi vanjski: Acquevillo, N'Guessan
  • Srednji vanjski: Claire, K. Mahé, Minne
  • Desni vanjski: Mem, Remili, M. Richardson, Dipanda
  • Desna krila: Abalo, Porte, Lenne
  • Pivoti: Fabregas, L. Karabatic, Tournat
Idi na 24sata

Komentari 7

  • PredragKišurek 10.03.2021.

    Mogu igrati sa pola igraca i rezervnog sastava slabi smo za njih.Žalosno a istinuto dok se politika i uprava cjeli savez nepovuku samo idemo prema dolje.Par godina smo prosječna ekipa vele sila taj respekt više nije realan.Sad smo trenutno 7-10 u svijetu.Mislim da nečemo izboriti ni OI.Nažalost daj bože da griješim.Znam da smo najači ali sad ne neštima ništa.

  • matek7 10.03.2021.

    Na nas uvijek netko ide bez ovog il onog vaznog igraca... a na kraju nam ocitaju lekciju.

  • __shedow__ 10.03.2021.

    Pa da igraju a trečom postavom, oni su i dalje favoriti protiv nas, nismo mi više top 5 velesila svijeta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare